NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

NOVA PRŠNA KANALETA GEBERIT CLEANLINE50

NOVA PRŠNA KANALETA GEBERIT CLEANLINE50

Deli

VITKA ELEGANCA

Vitka in funkcionalna: s svojim nagnjenim kanalom in širino le treh centimetrov je kanaleta CleanLine50 prava paša za oči. V tehničnem smislu nova tuš kanaleta navdušuje s preizkušenimi lastnostmi: enostavno čiščenje, zagotovljena nepropustnost in integriran naklon.

Prhe v nivoju tal ostajajo izjemno priljubljene. Prednosti so očitne: so lahko dostopne in enostavne za čiščenje. Poleg tega povečajo vizualno privlačnost kopalnice. Nova kanaleta CleanLine50 je tukaj idealen dodatek.

MINIMALISTIČEN, OZEK DIZAJN
Nova Geberit pršna kanaleta je široka le tri centimetre in ima asimetričen odtok. Vizualno to vnaša dodatno raznolikost v serijo Geberit CleanLine. Visokokakovostni materiali poudarjajo brezčasen, minimalističen dizajn: CleanLine50 je na voljo v brušenem nerjavnem jeklu ali črnem kromu s premazom proti prstnim odtisom.

ZARADI INTEGRIRANEGA NAKLONA JE NAMESTITEV ENOSTAVNA
Z višino desetih milimetrov je tuš kanaleta enaka višini večine ploščic. Tuš kanaleta Geberit CleanLine50 ima tudi naklon, ki optimalno odvaja vodo iz prhe. To prihrani veliko dela predvsem polagalcu ploščic. Tuš kanalete namreč ni več treba namestiti z rahlim upogibom, da se napravi naklon. To pomeni, da se lahko ploščice vodoravno pritrdi na CleanLine50, zaradi česar je še posebno primerna za uporabo z večjimi ploščicami.

Visokokakovostni materiali poudarjajo brezčasen, minimalističen dizajn: CleanLine50 je na voljo v brušenem nerjavnem jeklu ali črnem kromu s premazom proti prstnim odtisom.

BREZ PUŠČANJA – ZAGOTOVLJENO
Pravilno tesnjenje je bistveno pri nameščanju pršnih rešitev. Za tuš kanaleto Geberit CleanLine50 je na voljo montažni set, ki omogoča enostavno montažo in zanesljivo zaščito pred puščanjem. Tesnilna folija je tovarniško pritrjena neposredno na priključno prirobnico, kar zmanjša tveganje za drage poškodbe, ki bi jih lahko povzročilo razlitje vode.

PRIVLAČNA IN OKOLJU PRIJAZNA
Pri izdelavi elegantne tuš kanalete Geberit CleanLine50 je poraba materiala znatno zmanjšana. V primerjavi s predhodnikom CleanLine60 je potrebna le polovica nerjavečega jekla. Ker je proizvodnja tega visokokakovostnega materiala energetsko intenzivna, je njegova manjša uporaba velik plus za okolje. Posledično se med proizvodnim procesom CleanLine50 v ozračje sprosti manj emisij CO2: zmanjšanje emisij CO2 na tuš kanaleto je namreč kar impresivnih 60 %. Dizajn, funkcionalnost in trajnost gredo tukaj z roko v roki.

CLEANLINE50 ZDRUŽUJE DIZAJN, FUNKCIONALNOST IN HIGIENO
Že ime CleanLine pove vse: pršne kanalete Geberit so preproste za čiščenje. Celotna serija CleanLine ima gladke, odprte iztočne površine, kjer se umazanija in bakterije ne morejo nabirati. Poleg tega lahko sito za lase preprosto odstranite in hitro izperete.

e ime CleanLine pove vse: pršne kanalete Geberit so preproste za čiščenje.



Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč