NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Čas je za zdrave bivalne pogoje

Deli

Vlaga, plesen, neprijeten vonj po zatohlem. Zveni znano? Če se tudi vi soočate s temi nevšečnostmi, vedite, da niste sami. Ta težava namreč pesti številne slovenske domove, ampak dobra novica je, da so številni med njimi že našli trajno rešitev za te tegobe: Odločili so se za vgradnjo prezračevalnega sistema.

Kako deluje prezračevalni sistem in katerega izbrati?

Prezračevalni sistem samodejno skrbi za stalno dovajanje svežega zraka v prostor, istočasno pa tudi za odvajanje izrabljenega zraka, skupaj z vsemi ostalimi škodljivimi snovmi. Zato je v vseh pogledih veliko bolj učinkovit kot običajno zračenje skozi okna.

V podjetju Lunos vam nudimo pester nabor prezračevalnih sistemov, v katerem boste zagotovo našli rešitev, ki bo zadovoljiva vse vaše želje in potrebe.

Vlaga, plesen, neprijeten vonj po zatohlem. Zveni znano? Če se tudi vi soočate s temi nevšečnostmi, vedite, da niste sami. Ta težava namreč pesti številne slovenske domove, ampak dobra novica je, da so številni med njimi že našli trajno rešitev za te tegobe – odločili so se za vgradnjo prezračevalnega sistema.

Lunosove prezračevalne sisteme odlikujejo naslednje lastnosti:

  • Zagotavljanje optimalnih bivalnih pogojev.

Kot smo že zapisali, prezračevalni sistemi Lunos iz prostora samodejno odvajajo izrabljen zrak, neprijetne vonjave, odvečno vlago in druge škodljive snovi, vanj pa istočasno dovajajo svež in filtriran zrak. Prav tako preprečujejo nastanek plesni in posledično ugodnih razmer za pršice. Primerni so tako za novogradnje kot tudi za starejše objekte.

  • Skrb za vaše zdravje in dobro počutje.

Skrb za zdravje bi morala biti za vse nas na prvem mestu. In tega se še posebej zavedajo alergiki in ljudje z drugimi zdravstvenimi težavami. Zanje je zagotavljanje zdravih bivalnih pogojev zelo pomembno. Te zagotavljajo s prezračevalnimi sistemi Lunos, ki imajo vgrajene visoko kakovostne filtre, ki zrak ustrezno filtrirajo in odstranijo različne alergene.

  • Energetska učinkovitost.

Ena od glavnih odlik prezračevalnih sistemov Lunos je zagotovo njihova varčnost, saj se pri prezračevanju izgubi le 10 % energije za ogrevanje, kar te prezračevalne sisteme postavlja med najbolj učinkovite na trgu.

  • Preprosta vgradnja.
Prezračevalni sistemi Lunos iz prostora samodejno odvajajo izrabljen zrak, neprijetne vonjave, odvečno vlago in druge škodljive snovi, vanj pa istočasno dovajajo svež in filtriran zrak.

Prezračevalne sisteme Lunos je mogoče zelo preprosto vgraditi in to brez velikih posegov v vaš dom.

S pomočjo prezračevalnih sistemov Lunos lahko za zagotavljanje optimalnih bivalnih pogojev v svojem domu naredite veliko razliko ter zaživite kakovostno in zdravo življenje.

Prezračimo Slovenijo!

Ker nam je mar za vaše zdravje, smo za vas pripravili posebno akcijo, v kateri so vam vsi elementi prezračevalnega sistema Lunos (Lunos e2, pametno krmiljenje i-Vent in ventilatorske enote Silvento) na voljo kar 40 % ceneje*.

*20 % popusta Lunos + 20 % popusta Eko sklad.

Akcija velja od 1. 3. do 30. 4. 2023. Več informacij na www.lunos.si

Ker nam je mar za vaše zdravje, smo za vas pripravili posebno akcijo, v kateri so vam vsi elementi prezračevalnega sistema Lunos (Lunos e2, pametno krmiljenje i-Vent in ventilatorske enote Silvento) na voljo kar 40 % ceneje*
Oznake: