NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Dočakajte poletje kot zmagovalci s Samsung promocijo hladilnikov

Dočakajte poletje kot zmagovalci s Samsung promocijo hladilnikov

Deli

Podjetje Samsung Electronics je v sodelovanju s prodajnimi partnerji organiziralo “Cooling” poletno promocijo, da bi čim več ljudem omogočilo, da spremenijo način, kako doživljajo hladilnik, njegovo namembnost in njegove možnosti.

Kako? – Večina nas je vajena hladilnika kot omejenega prostora, ki hladi hrano in pijačo do določene temperature ter vsebuje še manjši prostor za zamrzovanje hrane. Po nakupu vanj zložimo živila, hladilnik deluje po svojem tempu in ko nekaj potrebujemo, se “zakopljemo” v hladilnik, v upanju, da bomo našli točno tisto, kar si želimo. S hladilnikom tipično nimamo osebnega odnosa in se z njim malo ukvarjamo. Pomembno je le, da deluje, in ne vemo, koliko porabi, ne vplivamo na njegovo hitrost delovanja ter na hrup, ki ga proizvaja.

Enak princip uporabe hladilnika so imele tudi generacije pred nami. Toda v letu 2024 so se nekatere stvari spremenile. Začnimo s tem, kar najprej opazimo pri hladilniku. To je, kako izgleda. Izgleda elegantno, sofisticirano, s končnimi obdelavami iz brušenega nerjavnega jekla in elegantne steklene fronte. Poleg tega povzroča “WOW” učinek, ko stopite v kuhinjo.

Kapaciteta? – Na začetku smo omenili problem preglednosti med policami po nakupu, ko je hladilnik natrpan do vrha. Za preglednost ne potrebujete ekstra velikega hladilnika. Samsung hladilniki omogočajo kapaciteto do 635 l zahvaljujoč tehnologiji SpaceMax™. Dimenzije so standardne, vendar so robovi hladilnika bistveno tanjši, zaradi visoko učinkovite izolacije, zato poleg prostornine, ki jo dobite, imate tudi jasno preglednost končnega rezultata nakupa. To zmanjšuje pogostost nakupov in lahko pozitivno vpliva na družinski proračun.

Ko smo pri potencialnem varčevanju, način AI Energy optimizira hitrost kompresorja in cikle odmrzovanja na podlagi navad uporabe ter okoljskih pogojev, kar omogoča do 10 % prihranek energije. Vse to lahko spremljate prek aplikacije SmartThings, ki omogoča celovit nadzor in upravljanje gospodinjskih naprav. S funkcijo SmartThings Energy lahko uporabniki spremljajo porabo energije v realnem času, jo primerjajo s prejšnjimi meseci in prejemajo koristne nasvete za energetsko učinkovitost, s čimer dosegajo znatne prihranke energije ter zmanjšanje ogljičnega odtisa. Po drugi strani pa funkcija SmartThings Home Care zagotavlja pametno vzdrževanje naprav, pošilja opozorila o stanju naprave in priporočila za vzdrževanje, s čimer se podaljšuje življenjska doba ter zagotavlja optimalno delovanje.

Ko dosežete tak nadzor nad gospodinjskimi aparati, ne morete prezreti, kako je zdaj vse enostavnejše. Ali ste vedeli, da lahko tudi znatno pospešite hlajenje ali zamrzovanje na novih Samsung hladilnikih s francoskimi vrati? Uporabniki lahko z enim dotikom gumba uživajo v prednostih hitrega in učinkovitega hlajenja; Power Cool vpihuje zelo hladen zrak v notranjost hladilnika, da hitro ohladi živila ali najljubše pijače, medtem ko Power Freeze v zamrzovalnik prinaša hiter naval hladnega zraka za zamrzovanje ali strjevanje zamrznjene hrane ter izdelavo ledu.

Omenjene funkcije pa nikakor niso zahtevne za uporabo. Ravno nasprotno, s pomočjo intuitivnega digitalnega zaslona in plošče na dotik je enostaven nadzor vseh funkcij, in s tem prijetna uporaba vsak dan.

Ekstra cool ponudba, ki je ne smete zamuditi

Kupite hladilnik z izjemnim popustom! Do 28. julija 2024 ali do razprodaje zalog kupite enega od Samsung hladilnikov RB6000D po odlični ceni pri določenih partnerjih, in za darilo prejmite še Tefal posode, ki bodo dopolnile in polepšale njegovo notranjost. Več o tej posebni promociji izveste na spletni strani Samsung.