NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Kakšna je prihodnost oblikovanja?

Deli

Krivulje. Trajnostni materiali. Nova kolekcija podjetja Andreu World nima pravih kotov in ostrih robov. Linije so zaobljene, prevladujeta mehkoba in toplina.

Nova serija, imenovana Nuez Lounge, je zasnovana tako, da se ujema z naravnimi oblinami človeškega telesa. S tem obljublja udobnejšo podporo pri sedenju in boljše prileganje pohištva uporabniku. Zasnovala jo je znana oblikovalka Patricia Urquiola, zanjo pa je uporabila kombinacijo bioplastike in brezčasnega masivnega lesa.

Andreu World se zavzema za krožno gospodarstvo in za vse modele uporablja certificiran les in materiale, ki so organski ter trajnostni. Kolekcija Nuz Lounge je zahvaljujoč svojemu materialu prejela pečat OK BIOBASED TÜV Austria. Termopolimer je material iz naravnih surovin, ustvarjen iz biomase z rastlinskimi dodatki. Je popolnoma biorazgradljiv, mogoče ga je reciklirati, obenem pa je odporen na vlago in temperaturne spremembe.

Kosi so namenjeni predvsem delovnim prostorom, kjer je udobje prav tako pomembno kot doma. Z uporabo zaobljene geometrije, ki jo navdihuje narava, podjetje daje poudarek udobju in trajnosti.

Fotografije: Andreu World

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč