NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Lunos Slovenija odpira poslovne prostore tudi v Zagrebu 

Lunos Slovenija odpira poslovne prostore tudi v Zagrebu 

Deli

Podjetje Lunos GmbH iz Berlina je že več kot 60 let med vodilnimi podjetji na področju prezračevanja stavb, s poudarkom na prezračevanju stanovanjskih objektov. V 60. letih je svoje poslovanje razširilo v 36 državah širom po svetu, s čimer je blagovna znamka LUNOS postala mednarodno uveljavljena.  

Po izredno uspešnem delovanju na slovenskem tržišču, sedaj Lunos Slovenija odpira svoje poslovne prostore tudi v Zagrebu, kjer je ustanovilo hčerinsko družbo Lunos Hrvatska.

Poslovne prostore v Zagrebu na Samoborski cesti 153a sta otvorila direktor Lunos GmbH Andreas Lehmann in direktor ter lastnik Lunos Slovenija d.o.o. Milan Kuster. 

Direktor ter lastnik Lunos Slovenija d.o.o. Milan Kuster (levo) in direktor Lunos GmbH Andreas Lehmann. Foto: Lunos

Podjetje na Hrvaškem trenutno zaposluje 8 oseb in ima na razpolago 4 monterske ekipe. Poleg sedeža podjetja v Zagrebu ima podjetje tudi Poslovno enoto v Splitu, s čimer se zagotavljajo montaže po celotnem teritoriju Republike Hrvaške. Z izurjenimi monterskimi ekipami zagotavlja vrhunsko storitev od naročila, do izvedbe v roku največ 10 delovnih dni. 

Cilj podjetja je, da postane vodilno podjetje na Hrvaškem na področju prezračevalnih sistemov z rekuperacijo in da vgradi do leta 2025 prezračevalne sisteme v  50.000 objektov na Hrvaškem. Lokacija sedeža podjetja na Hrvaškem je izbrana načrtno na lokaciji, kjer imajo sedež vodilna tehnološka podjetja, ki delujejo na Hrvaškem. 

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč