NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Plavajoče okno Zero Sash by AJM nagrajeno s prestižno German Design Award Winner 2024

Plavajoče okno Zero Sash by AJM nagrajeno s prestižno German Design Award Winner 2024

Deli

Podjetje AJM je prejelo prestižno mednarodno nagrado na področju oblikovanja – German Design Award 2024. Ta ugledna nagrada potrjuje prizadevanja podjetja za odličnost ter predstavlja priznanje celotni njihovi multidisciplinarni razvojni ekipi.

German Design Award je mednarodno priznana nagrada, ki jo podeljuje Nemški svet za oblikovanje (German Design Council). Prepoznava izjemne dosežke v oblikovanju in promovira podjetja, ki izstopajo po svoji kreativnosti in estetskih dosežkih.

Naziv German Design Award Winner 2024 je prejelo t.i. Plavajoče okno iz linije Zero Sash by AJM.

Gre za okno vgrajeno v stekleno steno, ki daje občutek okna plavajočega na stekleni površini. Zunanji izgled okna in steklene stene je izredno minimalističen. Gre za videz neprekinjene steklene površine med obema elementoma. Ločnica med oknom in stekleno steno je zgolj emajliran črni rob krila okna. Krilo okna je namreč, to je osnovna značilnost linije Zero Sash, v celoti iz stekla. Na notranji strani steklena stena in Plavajoče okno ustvarjata občutek prostornosti in maksimalne povezanosti notranjega okolja z zunanjim svetom. Okno dosega tudi odlične rezultate energetske učinkovitosti in kot tako predstavlja most med oblikovanjem, tehnologijo in trajnostjo. Plavajoče okno Zero Sash by AJM je nagrado prejelo v kategoriji »Excellent Product Design«.

Direktor podjetja Trivo Krempl je ob prevzemu nagrade na uradni slovesnosti v Frankfurtu izpostavil: »Prejem German Design Award je za nas potrditev, da inovativnost našega podjetja ne poznata meja. Vesel sem, da trud, ki ga vlagamo v razvoj izdelkov prepoznajo kupci in strokovna javnost.« Dodal je, da pri AJM to priznanje razumemo tudi kot potrditev za vse, ki se v industriji stavbnega pohištva trudijo delati na višjem kakovostnem nivoju in izven okvirjev. Zaključil je, da je prejeto priznanje nadaljnja zaveza podjetja k razvoju okenskih rešitev po najvišjih standardih. Več na www.ajm.si

Oznake: