NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Prednosti in inovacije toplotnih črpalk znamk Clivet, Novelan in Atlantic za učinkovito in trajnostno ogrevanje doma

Prednosti in inovacije toplotnih črpalk znamk Clivet, Novelan in Atlantic za učinkovito in trajnostno ogrevanje doma

Deli

Toplotne črpalke so ena izmed najbolj energetsko učinkovitih in trajnostnih rešitev za ogrevanje domov. V zadnjem času so znamke Clivet, Novelan in Atlantic postale vodilni igralci na trgu, ponujajoč visoko kakovostne in inovativne toplotne črpalke, ki omogočajo učinkovito izkoriščanje obnovljive energije iz okolice.

Ena od ključnih prednosti toplotnih črpalk teh znamk je visoka energetska učinkovitost. Vgrajeni inverterji omogočajo prilagajanje delovanja toplotne črpalke glede na dejanske potrebe ogrevanja, kar omogoča optimalno delovanje in večjo učinkovitost. Različni tipi toplotnih črpalk, kot so zrak-voda, zemlja-voda in voda-voda, omogočajo izbiro glede na specifične potrebe in okoljske pogoje posameznega območja.

Zahvaljujoč estetskemu videzu jo je enostavno vključiti v vsak bivanjski prostor. Sphera Evo povzema koncept svežine in čistosti blagovne znamke Clivet. Foto: Arhiv Termotehika

Poleg raznolikosti izbire ponujajo te znamke tudi vrhunske inovacije. Pametni nadzorni sistemi omogočajo enostavno upravljanje in nadzor nad delovanjem toplotne črpalke, kar omogoča optimizacijo delovanja in še večjo energetsko učinkovitost. Tihe in kompaktne enote omogočajo enostavno namestitev v različnih prostorskih pogojih, kar je še posebej pomembno za notranjo namestitev. Prav tako so uporabnikom prijazne, z enostavno uporabo in vzdrževanjem.

Blagovna znamka Atlantic je z linijo Atlantic Comfort pravi partner za termalno udobje. Foto: Arhiv Termotehnika

Prav tako te toplotne črpalke omogočajo tudi hibridne možnosti, kjer se lahko povežejo z drugimi virom energije, kot so sončni kolektorji ali plinski kotel, kar omogoča še večjo energetsko učinkovitost in neodvisnost od fosilnih goriv.

Z uporabo toplotnih črpalk znamk Clivet, Novelan in Atlantic lahko uporabniki dosežejo učinkovito in trajnostno ogrevanje doma, kar pripomore k zmanjšanju ogljičnega odtisa in varčevanju pri stroških ogrevanja. Visoka energetska učinkovitost, raznolikost izbire ter vrhunske inovacije teh toplotnih črpalk jih postavljajo med vodilne na trgu trajnostnih ogrevalnih rešitev.

Za več informacij se obrnite na podjetje Termotehnika d.o.o., ki je največji uradni uvoznik in distributer toplotnih črpalk Clivet, Novelan in Atlantic v Sloveniji. Dosegljivi so na telefonski številki 07 393 2404, na email naslovu info@termotehnika.si, lahko pa jih obiščete tudi v prodajno-razstavnih salonih v Ljubljani, Mariboru, Celju, Novem mestu, Novi Gorici in Sežani.

Prav tako te toplotne črpalke omogočajo tudi hibridne možnosti, kjer se lahko povežejo z drugimi virom energije, kot so sončni kolektorji ali plinski kotel, kar omogoča še večjo energetsko učinkovitost in neodvisnost od fosilnih goriv. Foto: Arhiv Termotehnika