NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

2001: Vesoljska odiseja navdihnila klubsko mizico

2001: Vesoljska odiseja navdihnila klubsko mizico

Deli

Miza Megalith Coffee Table je s svojo stekleno ploščo, ki je uravnotežena na vrhu niza prevrnjenih monolitov, naravnost osupljiv dizajnerski kos.

Kamni, kot se zdi, kljubujejo fizikalnim zakonom in dajejo vtis neizbežnega padca. Ta igriv vizualni učinek je dosežen s skrbnim inženiringom in natančno oblikovno zasnovo. Teža je enakomerno razporejena med šest kamnov, na vrhu katerih kraljuje steklena plošča. Miza obstaja tudi v večji različici, namenjeni jedilnim prostorom, sestavlja pa jo osem do devet monolitov.

Dramatičen kos pohištva je na voljo v različnih materialih in barvah, vključno s prašno lakiranim, brušenim in zrcalno poliranim jeklom, zrcalno poliranim zlatom, rožnatim zlatom ter svetlimi kovinskimi barvami. Najpopularnejši pa je brez dvoma tisti iz marmorja: Marquina črna ali bela Calacatta.

“Naša klubska mizica Megalith je privlačen kos, ki smo ga ustvarili, da bi postal osupljiva osrednja točka vsakega prostora,” pravi Christopher, ustanovitelj in kreativni direktor Duffyja. Podjetje si nenehno prizadeva ustvarjati kolekcije izstopajočih, kiparsko-dizajnerskih del, ki s svojo prisotnostjo v prostor dodajo pridih funkcionalne umetnosti. Rezultat so edinstveni, moderni kosi pohištva.

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč