NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Boxspring postelja – Kaj morate vedeti, ko jo kupujete

Boxspring postelja – Kaj morate vedeti, ko jo kupujete

Deli

BoxSpring postelja predstavlja novi trend oblazinjene postelje. Le ena je postelja, ki ji sami izberete dizajn, višino, barvo oblazinjenja in udobje vzmetnice.

Trg postelj ponuja najrazličnejše modele lesenih in oblazinjenih postelj. Najnovejši trend zadnjih nekaj let pa je trend oblazinjene postelje, katere izgled je precej škatlaste oz. »boxaste« oblike. Zato ni naključje, da se ta oblazinjena postelja, ki je zadnjih nekaj let izjemno priljubljena, imenuje boxspring postelja.

Boxspring postelja je oblazinjena postelja, ki jo lahko zasledimo v številnih pohištvenih salonih in spletnih trgovinah. Četudi so si boxspring postelje podobne, se zares razlikujejo v številnih pogledih in detajlih, ki so očem skriti. Katera BoxSpring postelja navdušuje znane Slovence in na kaj morate biti pozorni, ko jo kupujete, izveste v nadaljevanju

Spoznajte slovensko blagovno znamko – BoxSpring postelja

Če vas stil boxspring postelje navdušuje, potem namenite pozornost oblazinjeni posteljni kreaciji slovenskega porekla, blagovni znamki BoxSpring postelja. Le ta nastaja izpod rok slovenske ekipe podjetja Maremico, ki prisega na kvalitetne materiale in trajnostno naravnanost.

Glavni krivec za nastanek te čudovite oblazinjene postelje BoxSpring je inovator, vodja tehničnega sektorja in pomemben član podjetja Maremico, Valentin Marinšek. Njegova BoxSpring postelja navdušuje z detajli, ki jih pri boxspring posteljah drugih proizvajalcev nismo zasledili. Vabljeni k ogledu videa v katerem je predstavljen najbolj priljubljen slovenski model BoxSpring postelje – BoxSpring postelja Air.

Kaj morate vedeti, ko kupujete boxspring posteljo

Pri nakupu boxspring postelje, ki jih lahko zasledimo v številnih pohištvenih salonih in pri spletnih prodajalcih, bodite previdni, če želite biti resnično zadovoljni z dizajnom in udobjem, ki ga boxspring dizajn zares lahko ponudi.

Boxspring postelje so si na videz precej podobne. A, kot je zaslediti, se razlikujejo po kvaliteti oblazinjenja, poreklu, načinu izdelave, možnosti izbire barv materiala oblazinjenja in udobja. Nekateri prodajalci kupcu ne morejo ponuditi izbire dimenzije postelje ter barve oblazinjene BoxSpring postelje. Prav tako nimajo možnosti prilagoditi vzmetnice glede na kupčeve želje glede samega udobja. A to ne velja za slovenske BoxSpring postelje, za katerimi stoji ekipa Maremico in nad katero so navdušeni mnogi znani Slovenci. Njihove oblazinjene postelje BoxSpring, si lahko v živo ogledate in jih preizkusite v Spalnem centru Maremico.

7 nasvetov, kako do prave BoxSpring postelje

 1. Izgled zakonske postelje boxspring naj deluje kot celota
  Dandanes ni potrebe, da kupite zakonsko posteljo boxspring, ki je sestavljena iz dveh enoposteljnih boxspring postelj. Ne pristajajte na kompromise. Vaš novi BoxSpring lahko deluje kot popolna celota kljub temu, da sta znotraj nje dve ležišči.

 2. V vaši najljubši barvi naj bo oblazinjeno tudi ležišče
  To da postelji zares glamurozen pridih, ki vašo spalnico popelje na povsem višjo raven. Pri slovenski BoxSpring postelji ni oblazinjeno le posteljno ogrodje in posteljno vzglavje. Oblazinjeno je tudi ležišče, ki omogoča, da celotna postelja deluje zares kraljevsko. Številne njihove dizajne si lahko ogledate v galeriji. Na voljo je več kot 100 barvnih odtenkov v različnih materialih.

 3. Prosite, da vam prodajalec svetuje in predstavi modele BoxSpring postelje
  Podjetja z lastno proizvodnjo in na domačih tleh, se lažje prilagodijo kupčevim željam. Izkoristite to možnost, prepustite se svetovanju, spoznajte modele BoxSpring postelje  in si ustvarite svojo unikatno moderno posteljo, ki bo s pridihom vaših želja, večno moderna.

 4. Postelja BoxSpring naj vsebuje vzmetnico, ki bo izdelana ročno, glede na vaše potrebe in želje
  V podjetju Maremico izdelujejo vzmetnice Leticia že vrsto let. Gre za modularno inovativno zasnovo, ki omogoča, da vam vzmetnico oz. ležišče Leticia izdelajo glede na vaše telesne lastnosti, potrebe in želje po udobju. Tako vzmetnico vam všijejo v izbrano BoxSpring posteljo, ki je še toliko bolj unikatna.

 5. BoxSpring posteljo boste lahko po novem enostavneje postiljali
  To je luksuz, ki ga ponuja le slovenska BoxSpring postelja. Toper, ki predstavlja vrhnji sloj ležišča, odenete v rjuho hitro in enostavno. Pri tem ne boste rabili vsako jutro ravnati in nameščati toperja v pravilno lego. Tu je namreč toper pripet z zadrgo in tako ostane vedno na mestu.

 6. Izberite BoxSpring posteljo z daljšo življenjsko dobo
  Če radi kupujete trajnostne izdelke, potem za udobno spanje in čudovit videz spalnice izberite slovensko BoxSpring posteljo. Ta oblazinjena postelja omogoča, da ji lahko čez čas, ko se naveličate barve, pretapicirate posteljno vzglavje v nov odtenek. Prav tako lahko pri tej postelji zamenjate dotrajan del samega ležišča, saj je modularna zasnova tista, ki vam to omogoča. In pa seveda pridne roke mojstrov iz podjetja Maremico, ki vestno skrbijo za udobno spanje ter čudovit videz postelje že več kot dvajset let.

 7. Dostavo in montažo BoxSpring prepustite strokovnjakom
  Zakaj bi se vi ukvarjali z dostavo in montažo BoxSpring postelje, ko pa to lahko namesto vas naredijo strokovnjaki, pri katerih BoxSpring posteljo kupite.
  Za nakup kvalitetne oblazinjene postelje BoxSpring si vzemite čas. Ne hitite in si pred obiskom salonov naročite njihove kataloge – v digitalni ali tiskani različici. To je super iztočnica za nadaljnje obiske salonov, kjer boste boxspring postelje lahko tudi preizkusili in kupili.

Kaj pa rjuhe za boxspring postelje?

Boxpring postelje so višje od običajnih, zato je pogosto prava umetnost najti prave jogi rjuhe zanje. To ni več problem z uporabo napenjalne rjuhe Bella Donna, ki je primerna za ležišča do višine 30 cm, njena kolekcija rjuhe za visoke vzmetnice Alto, pa celo za vzmetnice višine do 45 cm. Na voljo je tudi kolekcija rjuhe Bella Donna za postiljanje toperjev visokih do 6 cm.

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč