NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

BoxSpring postelja kot obvezna oprema vseh spalnic

BoxSpring postelja kot obvezna oprema vseh spalnic

Deli

Kdor je v fazi opremljanja svojega doma, se je zagotovo srečal z oblazinjeno posteljo, ki jo imenujemo BoxSpring postelja. Gre za trend opreme spalnic, ki mu sledi večina ljubiteljev modernega dizajna. Poleg dizajna jih prepriča tudi slovenska izdelava in dejstvo, da posteljo čez leta lahko obnovijo in ji podaljšajo trajnost. To je povsem novi trend opremljanja spalnic, ko ni več potrebe po kompletni menjavi  postelje, temveč se zamenja le dotrajani del.

Le ena BoxSpring postelja je izdelana v Sloveniji

Boxspring postelje so se sprva pojavile v Skandinaviji pred leti, od tam pa so se med drugim razširile tudi v Slovenijo, kjer žanjejo velik uspeh. Večina boxspring postelj je serijsko izdelanih in uvoženih, le ena pa je BoxSpring postelja, ki jo izdeluje slovensko podjetje Spalni center Maremico.

Spalni center Maremico je podjetje, ki ga sestavljajo strokovnjaki na področju izdelave in inovacij ležišč in postelj. S proizvodnjo ležišč se ukvarjajo že od leta 1994, največ strank pa navdušujejo prav z njihovo BoxSpring posteljo.

BoxSpring postelja – kaj vse omogoča?

BoxSpring postelje so oblazinjene postelje. Na voljo so različni materiali v nešteto barvnih odtenkih, zato si vsak uporabnik lahko ustvari svojo unikatno posteljo. Izbira lahko tudi med različnimi dizajni posteljnih vzglavij v različnih velikostih. BoxSpring postelja velja za posteljo z nadstandardno višino, zato v Spalnem centru Maremico omogočajo višino postelje vse do 70 cm. Seveda je idealna višina BoxSpring postelje odvisna od višine vsakega posameznika posebej. V primeru zakonske postelje, se je pri izbiri višine postelje pametno orientirati glede na višino višjega partnerja.

Slovenska BoxSpring postelja je poznana tudi po svojevrstnem izgledu. Ležišče je namreč oblazinjeno v posteljni podstavek, medtem ko je postiljanju namenjen le vrhnji del ležišča. To omogoča izredno lahkotno postiljanje, poleg tega pa poskrbi tudi za moderen, minimalističen izgled BoxSpring postelje. Poleg tega je samo ležišče poravnano s posteljnim podstavkom, zato BoxSpring postelja ne zavzame več prostora od izbrane dimenzije postelje.

Prepustite se strokovnemu svetovanju glede izbire BoxSpring postelje

Spalni center Maremico najdete v Ljubljani, na Šlandrovi ulici 4. V njihovem domačnem salonu vas pričakujejo strokovne svetovalke na področju spanja. Svetujejo vam lahko glede izbire dizajna moderne postelje BoxSpring, ki bi se najbolje podal v vašo spalnico, seveda z upoštevanjem vaših želja. V salonu lahko preizkusite tudi vsa ležišča, ki vam jih strokovnjaki v proizvodnji všijejo v samo BoxSpring posteljo. Izbirate lahko med personaliziranimi ležišči, penastimi ležišči in žepkasto vzmetenimi vzmetnicami. Na voljo pa imate celo vodno posteljo Lectus, ki jo lahko prav tako brez težav dobite v kompletu z BoxSpring posteljo.

BoxSpring postelja je trajnostna postelja

V času, ko se je vredno na vsakem koraku truditi, da za naše okolje skrbimo karseda lepo, se tudi podjetje Spalni center Maremico pomika v tej smeri. Njihove postelje BoxSpring so namreč obnovljive. Vsaka BoxSpring postelja je sestavljena iz več delov in to ji omogoča, da uporabnik čez leta obnavlja le obrabljene dele. Če gre npr. za zmuckano prevleko, ekipa iz Maremica zamenja zgolj to. Če prenovo potrebuje oblazinjenje, vam ga zgolj pretapicirajo v nov material. Na enak princip so sestavljena tudi njihova ležišča in vodne postelje. Tako ležišče ali posteljo po manjši obrabi ni potrebno zavreči, ampak lahko z vami vztraja leta in leta.

Naročite brezplačen katalog Spalnega centra Maremico (v pdf ali tiskani obliki) in se spoznajte z njihovimi izdelki TUKAJ.

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč