NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

CERAMICA DOLOMITE: italijanski dizajn v trgovinah Veto Group

Deli

Odkrijte svet brezčasne elegance z novimi izdelki Ceramica Dolomite, ki jih lahko najdete v vseh partnerskih trgovinah Veto Group. S svojo skoraj šestdesetletno tradicijo ustvarjanja vrhunske sanitarne keramike, Ceramica Dolomite združuje neustavljiv italijanski šarm, brezkompromisno kakovost in inovativne tehnologije.

Prepustite se estetiki in v prostore prinesite pridih italijanskega dizajna, saj je vrhunska sanitarna oprema zdaj dosegljiva neposredno v vaši bližini. Široka paleta izdelkov omogoča prilagoditev vsakemu stilu opremljanja ter ustvarja pravo oazo razkošja, ne da bi pri tem izgubili funkcionalnost in stil.

Lepota, barvna usklajenost ter neuničljiva vzdržljivost

Sanitarna oprema Ceramica Dolomite ni le estetsko dovršena, ampak tudi izjemno vzdržljiva in ustreza najstrožjim predpisom glede odpornosti. Odporna je na vodo, kisline, madeže, detergente in obrabo.

Posebni zaključki vizualno povečajo prostore in se zlahka vklapljajo v različne stile opreme. Odlično se podajo k odtenkom lesa in jih je mogoče kombinirati tudi z drugimi barvami, tako pastelnimi kot zemeljskimi.

Sanitarna oprema Ceramica Dolomite je bila preizkušena v avtoklavu, da bi preverili njeno obstojnost skozi čas. Rezultat je glazura, ki se ne stara in ohranja svoje lastnosti sijaja in nespremenljivosti.

Vodoodbojne lastnosti glazur Ceramica Dolomite omogočajo enostavno čiščenje in preprečujejo nastanek ter nalaganje vodnega kamna in umazanije.


Sanitarna keramika: BREZČASNA ELEGANCA

Kolekcije sanitarne keramike Dolomite – ALBA, MAYKA, MIA, MIRTO, DEMY, GEMMA2 in NOEMI – združujejo eleganco, funkcionalnost in inovativnost. Na voljo je pestra ponudba WC školjk, bidejev in umivalnikov, med katerimi boste zagotovo našli tisto kar iščete. Z modernizirano proizvodnjo in tradicionalnim znanjem oblikovanja gline Ceramica Dolomite ustvarja visokokakovostne izdelke brezčasnih oblik, ki bodo krasile vašo kopalnico dolga leta.

Tuš kadi za SODOBNO KOPALNICO

Kolekcije tuš kadi Dolomite – OLTRE, SQUASH in GEMMA2 – ponujajo široko paleto oblik in velikosti, ki se bodo odlično kombinirale z ostalimi izdelki Dolomite in brez težav vklopile v vsako kopalnico. Zasnovane so za dolgotrajno uporabo in izdelane na okolju prijazen način.

Te kadi niso le funkcionalne, ampak tudi estetsko dovršene. Zadovoljile bodo okus dizajnersko ozaveščenih potrošnikov, ki iščejo nekaj edinstvenega. Presežejo običajne standarde in vstopijo v novo dimenzijo, kjer je tuš kad osrednja točka kopalniškega prostora. Pripravite se na dizajn, kot ga še niste videli!

Želim brezplačen izris kopalnice


Kopalniško pohištvo – ZA VSAK OKUS

Kopalniško pohištvo Dolomite je na voljo v treh kolekcijah –  JOLLY, POP in PURE – ki ponujajo širok spekter rešitev za ustvarjanje udobnega in harmoničnega kopalniškega okolja. Z bogato paleto elementov, barv, materialov in oblik lahko popestrite svoj prostor in sledite najnovejšim oblikovalskim trendom. Opremljanje kopalnice bo z Dolomite postalo prijetno in enostavno.


Izdelki za servisne prostore – PRAKTIČNOST IN SODOBNOST V ENEM

Umivalniki in podobni izdelki za servisne prostore iz kolekcij REVINE in MESSICO ponujajo tudi več rešitev v enem izdelku. Sleherna gospodinja in skrben gospodar bosta cenila pralno korito oz. prostoren umivalnik za vsestransko uporabo, ki obenem lahko nudi dodaten površinski prostor in druge zanimive rešitve. Vse brez zanemarjanja estetike.


Sanitarne armature – HARMONIJA Z VSAKIM AMBIENTOM

Kolekciji sanitarnih armatur GAME in BASE združujeta kakovost, funkcionalnost ter minimalistično eleganco. Brezčasen dizajn armatur se brez težav vklopi v vsak ambient in ohranja harmonično vzdušje v vaši kopalnici

https://www.veto.si/
E: svetovanje@veto.si
M: 070 659 050

Oznake: