NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Dan odprtih vrat – 9.marec: Lumar Primus D-140

Dan odprtih vrat – 9.marec: Lumar Primus D-140

Deli

V Lumarju v okviru Lumar Zero Emission Tour pripravljamo letošnji prvi dan odprtih vrat. V Brezovici pri Ljubljani bomo premierno predstavili individualno prilagojeno skoraj nič-energijsko hišo Lumar Primus-D 140 s paketom Elegance. Hiša je zgrajena na skrajno racionalnem in prilagodljivem tlorisu. Prostori se odpirajo proti jugu, kjer preko velikih steklenih površin ponujajo izredno svetle bivalne prostore in povezavo z naravo. Predstavljena hiša ima v pritličju obrnjene bivalne prostore (L-tloris).

Hiša bo na ogled 9. marca, med 14.00 in 18.00 uro.

O hiši Primus-D 140 s paketom Elegance

Hiša je bila razvita z mislijo na energetsko varčnost, učinkovitost in visoko bivalno ugodje. Krasi jo odprto zasnovan bivalni prostor v pritličju, ki združuje kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo. V nadstropju so funkcionalno zasnovani  prostori, ki na dani kvadraturi nudijo maksimalno ugodje bivanja. Dinamika, eleganca in zmerna zadržanost oblik so vodila k izoblikovanju paketa Elegance, namenjenega vsem, ki si želijo z arhitekturo objekta preseči ustaljene okvire in diskretno izražati svobodne nazore. Paket zajema vogalno stekleno zasteklitev z integriranim stebričkom in vodoravno oblikovane podolgovate okenske odprtine v nadstropju.

Grajena je v našem konceptu trajnostnega bivanja LUMAR ZERO EMISSION LIVING. Gre za koncept in rešitve, ki na celovit in holističen način obravnavajo vse vidike, ki vplivajo na naše bivanje – od zvoka, zraka, temperature, dnevne svetlobe, stroškov delovanja objekta v celotnem življenjskem ciklu, izrabe obnovljivih virov energije …

`Predstavitev trajnostne gradnje Lumar

Na dnevu odprtih vrat vam bodo Lumarjevi strokovnjaki predstavili:

  • Koncepte trajnostne gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar ter z veseljem svetovali v zvezi s snovanjem, individualnim prilaganjem in gradnjo vaše nove hiše. 
  • Izjemno priljubljene hiše arhitekturnega biroja Lumar; Aspectus, Varius, Atractivo, Artis in Vivus, ki dopolnjujejo naše sodobno zasnovane družine hiš.

  • Možnost gradnje hiš Lumar z naravno masivno konstrukcijo iQwood, brez lepil, kemikalij in kovin. Odločite se lahko za gradnjo kataloške ali individualno hiše Lumar, ki je v celoti narejena iz masivnega konstrukcijskega sistema Lumar iQwood (zunanje in notranje stene).
  • Pridobili boste lahko informacije strokovnjakov s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše Lumar.
  • Lumarjevi strokovnjaki bodo na dnevu odprtih vrat predstavili tudi ponudbo izbranih hiš Lumar v katero je vključen tudi prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka Helios, toplotno ogrevanje s toplotno črpalko Vaillant, priprava projektne dokumentacije in pomoč pri pridobivanju uporabnega dovoljenja za vašo hišo, možnostih pridobitve nepovratnih finančnih spodbud Eko sklada, za katere vam Lumarjevi strokovnjaki pripravijo celovito vlogo.

Več informacij in prijave na www.lumar.si

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč