NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Dan odprtih vrat: na ogled hiša LUMAR PRIMUS-D 150 s paketom DESIGN

Dan odprtih vrat: na ogled hiša LUMAR PRIMUS-D 150 s paketom DESIGN

Deli

V podjetju Lumar v torek 24. oktobra, med 12.00 in 17.00 uro, pripravljajo nov dan odprtih vrat v okviru Lumar Zero Emission Tour. Tokrat bo premierno na ogled skoraj nič-energijska hiša Lumar Primus-D 150 s paketom Design. Hiša Primus je zgrajena na skrajno racionalnem in prilagodljivem tlorisu. Prostori se odpirajo proti jugu, kjer preko velikih steklenih površin ponujajo izredno svetle bivalne prostore in povezavo z naravo. V sodelovanju z Lumarjevimi arhitekti so lastniki hišo prilagodili glede na svoje želje in bivanjske navade.

Lumar Primus-D 150 s paketom Design bo na ogled v Limbušu pri Mariboru.

O skoraj nič-energijski hiši Lumar Primus-D 150 s paketom Design

Odprto zasnovani in svetli bivalni prostor v pritličju, ki združuje kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, omogoča celotni družini največjo možno uporabnost, visoko ugodje bivanja in energetsko učinkovitost. Hiša se uvršča med skoraj nič-energijske hiše s porabo energije pod 10 kWh/m2 a. Grajena je s konstrukcijskim sistemom Lumar PRESTIGE. Zaradi majhne porabe energije je bila hiša uvrščena v najvišji rang subvencije Eko sklada. V hišo je vgrajen sistem prezračevanja, toploto za ogrevanje in pripravo tople vode pa zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda.

Hišo krasi izvirno oblikovan potek zaprtih, fasadno obdelanih napuščev, ki zaščitijo največje okenske površine in na terasi diskretno zaključijo prijetno sezonsko zavetrje. Oblika napušča je posebna, saj poteka le tam, kjer ga boste najbolj potrebovali. Predstavljena hiša Primus na celovit način obravnava vidike prijetnega in zdravega bivalnega ugodja, rabe energije ter trajnostne gradnje.

Predstavitev trajnostne gradnje Lumar

Na dnevu odprtih vrat vam bodo Lumarjevi strokovnjaki predstavili:

  • Koncepte trajnostne gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar ter z veseljem svetovali v zvezi s snovanjem, individualnim prilaganjem in gradnjo vaše nove hiše. 
  • Možnost gradnje hiš Lumar z inovativno naravno masivno konstrukcijo iQwood, brez lepil, kemikalij in kovin. Odločite se lahko za gradnjo kataloške ali individualno hiše Lumar, ki je v celoti narejena iz masivnega konstrukcijskega sistema Lumar iQwood (zunanje in notranje stene).
  • Izjemno priljubljene hiše arhitekturnega biroja Lumar; Aspectus, Varius, Atractivo, Artis in Vivus, ki dopolnjujejo naše sodobno zasnovane družine hiš in jih odslej ponujamo v različnih velikostih.
  • Pridobili boste lahko informacije strokovnjakov s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše Lumar.
  • Lumarjevi strokovnjaki bodo na dnevu odprtih vrat predstavili tudi ponudbo izbranih hiš Lumar ob 30. obletnici podjetja, z vključenim prezračevalnim sistemom z rekuperacijo zraka, toplotno ogrevanje s toplotno črpalko Vaillant, priprava projektne dokumentacije in pomoč pri pridobivanju uporabnega dovoljenja za vašo hišo.

Več informacij in prijave na www.lumar.si.

Lumar Varius
Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč