NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Dan odprtih vrat: na ogled Marlesova skoraj-nič-energijska hiša

Dan odprtih vrat: na ogled Marlesova skoraj-nič-energijska hiša

Deli

Vabimo vas na praznično obarvan dan odprtih vrat Marles hiš. V družbi lastnikov hiše R, ki so svoj dom že praznično okrasili, vam bomo v soboto, 18. decembra od 10. do 14. ure, v okolici Ljubljane predstavili tehnološko napredno hišo, ki predstavlja presežek v arhitekturi sodobnih bivanjskih konceptov. Prav posebno presenečenje so pripravili za najmlajše, ki bodo še posebej uživali v vzdušju pravljične dežele, ki so jo lastniki hiše pričarali v tem čarobnem decembrskem mesecu.

Sodobna tehnologija in visoka energetska učinkovitost

Posebnost visokoučinkovite nizkoenergijske HIŠE R Individual je izjemno funkcionalna in odprta arhitektura, ki je tlorisno prilagojena zahtevi mladih investitorjev po medsebojno dobro povezanih prostorih, njihovi velikosti in dinamičnosti. Vsi prostori so povezani v premišljeno celoto, hodniki so v skladu z najnovejšimi smernicami optimirani na minimum.

Kaj sta povedala investitorja?

V hišo sva vložila svojo dušo, še danes, tri leta po vselitvi, jo občudujeva in v njej vsi skupaj zelo uživamo. Hiša je povsem individualno zasnovana po naših željah, moderna, izvedba in končni izgled pa sta natančno takšna, kot smo si ju zamislili z arhitekti. Izbrali smo Paket L – delni ključ, ki obsega zunaj končan objekt z instalacijami in estrihom. Gradnja je bila intenzivna, v šestih mesecih je bila hiša pripravljena na vselitev. Najbolj uživamo pozimi, ko lahko v prostornem ambientu ustvarimo magično predpraznično vzdušje, kjer se lahko najini otroci prepustijo čarom Laponske dežele, od koder smo prinesli ideje za okrasitev našega krasnega doma.”

Vabljeni v našo družbo!

Za prijavo na ogled hiše nas pokličite na telefonsko številko 02/429 45 00 ali nam pišite na elektronski naslov info@marles.com.
Dogodek bomo organizirali z vso skrbnostjo, zato je število udeležencev v skladu z navodili NIJZ omejeno.

Prijazno dobrodošli.

Veselimo se srečanja z vami!
Vaš Marles.

Oznake: