NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

DAN ODPRTIH VRAT v naselju DRENovo – NOVA DIMENZIJA BIVANJA

DAN ODPRTIH VRAT v naselju DRENovo – NOVA DIMENZIJA BIVANJA

Deli

Sodobno naselje energetsko varčnih oz. skoraj nič-energijskih hiš Drenov grič pri Ljubljani. Dan odprtih vrat bo potekal v soboto 18. junija 2022  med 10. in 14. uro.

V soboto, 18. junija 2022, vas podjetje Marles hiše med 10. in 14. uro vabi na dan odprtih vrat, ki se bo odvijal na Drenovem griču pri Ljubljani.  Izjemno veliko povpraševanje je pridoneslo k organizaciji dneva odprtih vrat v živo.  Predstavljeno bo naselje DRENovo, ki je umeščeno na obrobju krajinskega parka med Ljubljano in Vrhniko. Gre za naselje, kjer se predvideva gradnja 78 vrstnih hiš, od kateri so zgrajeni že trije nizi po devet hiš, kjer vsaka s pripadajočim zemljiščem zajema bivalno površino cca. 150 m2.

Ponuja se enkratna priložnost za ogled opremljene vzorčne hiše, ki nudi vpogled v izbor vrstnih hiš končanih na ključ.

DRENovo postaja ena najatraktivnejših lokacij in najbolj zaželenih destinacij, kjer se uresničujejo sanje po navdihujočem domovanju

Glavne karakteristike s katerim se ponaša arhitekturna zasnova objektov so premišljena in izjemno funkcionalna razporeditev notranjih prostorov z maksimalnim občutkom prostornosti in intimnosti. Naravni materiali, funkcionalnost in energetska varčnost s sodobnim dizajnom in inovativnimi tehnološkimi rešitvami so nadalje tiste odlike, ki kažejo na to, da je misel na bivanjske potrebe sodobnega uporabnika, ki želi bivati v naravi in hkrati v bližini mesta, bila v arhitekturni zasnovi na prvem mestu.

V sklopu soseske bodo urejene rekreacijske površine in območja za druženje s storitvami, ki olajšajo bivanje samskim, mladim družinam in starejšim.  Hitra dostopnost potrebne infrastrukture in javnih ustanov bo vsem uporabnikom vsakodnevno prihranila dragocen čas, ki ga bodo lahko namenili sebi, družini ali sprostitvi v naravi.  Postavljeni so nadstreški za avtomobile, ograje, urejeno je tlakovanje in ozelenitev okolice vsake hiše.

Na dnevu odprtih vrat bodo med drugim na voljo tudi Marlesovi strokovnjaki, ki bodo podrobneje predstavili gradnjo na ključ skoraj nič-energijskih hiš in trajnostne materiale, ki so uporabljeni pri gradnji hišv naselju DRENovo. Prav tako bodo Marlesovi strokovnjaki vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma s poudarkom na ogrevanju in prezračevanju s prisilnim prezračevanjem. Odgovarjali bodo na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo, obenem pa bodo na dogodku tudi predstavniki podjetja Ceeref – investitorji gradnje, ki bodo skupaj z nepremičninsko agencijo PIKADO, d.o.o., na voljo za vsa vprašanja vezana na nakup nepremičnine.

Sodobno naselje energetsko varčnih oz. skoraj nič-energijskih hiš Drenov grič pri Ljubljani

V soseski DRENovo bodo vsi stanovalci deležni prednosti zelenega podeželja, ne da bi se ob tem odpovedali ponudbi mesta. Zasnova naselja se spogleduje s hribovitimi Polhograjskimi Dolomiti, ki se raztezajo nedaleč proti severu, hkrati pa zagotavlja ugodno infrastrukturno povezavo s prestolnico do katere je le 8,5 km oziroma 20 minut do središča Ljubljane.

Informacije o natančni lokaciji so na voljo na: www.drenovo.si

Matej Vukmanič, direktor podjetja Marles

»Marlesov razvoj temelji na razvoju sistemov za popolno energetsko samozadostnost objektov. Že pred leti smo poseben poudarek namenili konceptu Marles Zero Energy Home ter s tem postali eden prvih proizvajalcev lesenih montažnih hiš, ki smo zadostili zahtevam nove evropske direktive o skoraj nič-energijski gradnji. Vodilni položaj našega podjetja smo nadgradili s ponudbo že zgrajenih objektov za končnega kupca. Zato nas izjemno veseli, da vas lahko povabimo v naselje DRENovo, ki na obrobju ravninskega krajinskega parka nedaleč od hribovitih Polhograjskih Dolomitov ponuja vrhunsko lokacijo, ki je od ljubljanske obvoznice oddaljena le dobrih osem kilometrov. Gre za izjemno ponudbo objektov grajenih po konceptu Marles Zero Energy Home – postavljenih z vizijo najvišje kakovosti trajnostne gradnje na slovenskem trgu,« je napoved dneva odprtih vrat pospremil Matej Vukmanič, direktor podjetja Marles.

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč