NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Edinstveni spoji, mehke krivulje in prekrivajoče se plasti

Edinstveni spoji, mehke krivulje in prekrivajoče se plasti

Deli

Nova shranjevalna rešitev, imenovana Embrace, se ponaša s čistimi linijami in prijetno obliko, luč dneva pa je ugledala v oblikovalskem studiu Teixeira.

Osnovne geometrijske oblike so v interjerju večne, prav tako človekova potreba po shranjevalnih kotičkih. Nova kredenca portugalskega oblikovalca je zasnovana skladno in harmonično, tako ima poleg praktične funkcije tudi visoko estetsko vrednost. »Oblikovanje je, preprosto, odnos,« pravi ustanovitelj João Teixeira.

Umirjena, elegantna estetika je najizrazitejši element omarice Embrace (objem), ki je ime dobila po svoji sestavi – ukrivljen trak iz vezanega lesa objema njen osrednji del, v kontrast pa so mu nogice, ki ga na obeh straneh prekinjajo in odpirajo pogled v notranjost.

Minimalističen pristop k oblikovalskemu jeziku, uravnoteženemu s funkcionalnostjo, ohranja mehko silhueto kljub močnim, masivnim materialom. V kredenci se skriva vrsta pametnih rešitev za skrito shranjevanje in ureditev kablov. Tako so lahko dostopni, vendar ne kvarijo estetske vrednosti. Na straneh se nahajata dva predala z navpičnim odpiranjem, obenem pa ima omarica še en običajen predal, polico ter vrhnjo odlagalno površino.

Fotografije: Teixeira Design Studio

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč