NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Eleganten, okolju prijazen digitalni klavir

Eleganten, okolju prijazen digitalni klavir

Deli

Standardni klavirji so okorni in prostorsko potratni, medtem ko so klaviature bolj priročne, vendar navadno niso ravno najlepše na pogled. Zato je ameriško podjetje Donner zasnovalo takšno, ki izgleda kot kos pohištva, a ne sprejema kompromisov pri kvaliteti zvoka.

Leseni digitalni klavir z 88 tipkami lahko nadomesti akustični klavir, njegovi avtorji so ga ustvarili z mislijo na sodobno estetiko, tako da se vizualno poda v širok spekter slogov interjerja. Njegovo ohišje v vintage slogu se ponaša z nizko vsebnostjo formaldehida, je dovolj močno in biološko razgradljivo. Tanke nogice pod kotom spominjajo na sedemdeseta, ki so se v zadnjem času na veliko vrnila v interjer s svojimi tapetami, oblikami ter barvnimi, vzorčastimi tekstili.

Da bi ohranil organski videz, je proizvajalec skril gumb za glasnost poleg ostalih na zadnjo stran in obdržal le najnujnejše funkcije instrumenta.

Seveda oblika brez funkcije ne bi imela pomena, zato so klaviaruto opremili s strokovno vzorčenim akustičnim tonom francoskega koncertnega klavirja in tehnologijo dinamičnega zaznavanja prek popolnoma obtežene tipkovnice. Z drugimi besedami, uporabnik lahko pričakuje poln ton in odziv akustičnega klavirja, zavitega v manjši paket.

Fotografije: Jake Wu

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč