NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Geberit ONE WC školjka

Geberit ONE WC školjka

Deli

Sanitarni inženirji in strokovnjaki za keramiko podjetja Geberit so stranišče v celoti optimizirali in izpopolnili. Nova stenska Geberit ONE WC-školjka predstavlja vrhunec harmonije – vsa razmerja, oblike in dimenzije rež so medsebojno usklajeni. Pritrdilnih vijakov se ne vidi nikjer. Rahlo asimetrična notranjost WC-školjke brez roba je kvalitetno glazirana njena posebna oblika pa omogoča izjemno tiho splakovanje. Zahvaljujoč dovršeni tehnologiji namestitve je mogoče višino stranišča prilagoditi ob namestitvi ali pa tudi po večletni uporabi in to ne da bi bilo potrebno izvajati posege v zid.

Geberit ONE WC školjka

Nadaljnji razvoj notranjosti WC-školjke brez roba je prinesel tehnologijo splakovanja TurboFlush, ki se že uporablja v nekaterih modelih Geberit AquaClean tuš WC-jev. Ko splaknemo stranišče teče voda spiralno po notranjosti WC školjke. Zahvaljujoč optimiziranemu načinu vodenja njenega toka splakovanje ni samo zelo tiho, ampak tudi izjemno temeljito. WC pokrov in sedežna deska, ki sta narejena iz kakovostne plastike in imata mehanizem za mehko zapiranje, se natančno prilegata WC školjki. Za ta namen se uporabita dva pritrdilna vijaka, ki pokrov in sedež tudi trdno držita na mestu. Poseben način pritrjevanja pa omogoča tudi njuno enostavno odstranjevanje ter ponovno nameščanje, kar zelo olajša postopke čiščenja.

Tehnologija za montažo Geberit ONE WC školjke

Geberit ONE WC školjka je kompatibilna s preverjenimi Geberit Duofix in Kombifix podometnimi splakovalniki, kombinira pa se jo lahko tudi z inštalacijsko tehnologijo drugih proizvajalcev. Njen na novo razvit pritrdilni set, ki je izdelan iz plastike in kovine, omogoča enostavno, hitro ter varno pritrjevanje na inštalacijski element. Po eni strani ta komplet drži WC školjko in zagotavlja optimalno dovajanje vode v WC kotliček. Po drugi strani pa omogoča namestitev stranišča na različne višine – tako med prvo namestitvijo kot tudi po večletni uporabi. Razpon obsega skupaj 4 cm (od +3 cm do –1 cm glede na tovarniške nastavitve), kar lahko močno vpliva na udobje sedenja. Stranišče lahko na steno namesti ena sama oseba. Dva zatiča, ki sta privita na namestitveni element, sta vstavljena v označene odprtine v pritrdilnem kompletu. Zatiči se lahko zategnejo skozi dve luknji v WC školjki, kjer sta pritrjena sedež in pokrov, s posebej razvitim imbusnim ključem.

WC sedež in pokrov lahko z lahkoto odstranite zaradi česar postane čiščenje WC školjke popolnoma enostavno.
Elementi s katerimi se WC školjka pritrdi na steno so popolnoma skriti.
Posebej oblikovani imbus ključi, razviti posebej za Geberit ONE, poskrbijo za optimalen prenos sile in naredijo pritrjevanje WC školjke popolnoma enostavno.
Pogled v novo WC školjko: nov pritrdilni element omogoča nastavitev višine namestitve.

Več informacij na www.geberit.si.

Pustite komentar