NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Geberit Selnova Square – idealna za majhne kopalnice

Geberit Selnova Square – idealna za majhne kopalnice

Deli

Kopalniška serija Selnova Square pride resnično do izraza v majhnih kopalnicah z malo prostora. Portfelj izdelkov je razširjen na tri kompaktne elemente kopalniškega pohištva in dva nova kosa pohištva plošče za ovalni umivalnik.

Set umivalnika Geberit Selnova Square z omarico

Umivalnike Selnova Square, ki so široki 36, 45 in 50 centimetrov, lahko kupci dopolnijo z ustreznimi umivalniki. Omarice za umivalnike so oblikovane tako, da je več prostora za shranjevanje. Notranjost je zasnovana tako, da je možno pokončno shraniti tudi visoke predmete.

Nove omarice Selnova so na voljo v štirih barvah: beli, lava, oreh hickory in svetlem orehu hickory. Ročaji v črni mat ali beli mat barvi dodajo oblikovni poudarek.

Set za nadpultne umivalnike

Novost v kopalniški ponudbi Selnova Square je izbor ovalnih umivalnikov velikosti 60 in 80 centimetrov. Umivalniška plošča za namestitev je na voljo v kompletu z omarico. Skupaj sta popolnoma usklajena in pripravljena na dimenzije umivalnikov. Za montažo se umivalnik enostavno namesti na umivalniško ploščo in namesti na osnovno omarico. In popoln prostor za umivalnik je pripravljen.

Novi kompleti za namestitvene umivalnike Selnova Square so na voljo v štirih barvah: bela, lava, oreh hickory in svetli oreh hickory.

Selnova in Selnova Square prepričata s klasičnim, brezčasnim dizajnom in ponujata popolno rešitev za vsak okus in vsako kopalnico. Sanitarna keramika je v ponudbi na voljo tudi v kompaktnih modelih in komfortnih variantah. Kopalniška serija navdušuje z odličnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo ter brezkompromisno kakovostjo, ki je značilna za Geberit.

Več informacij lahko najdete na spletni strani: www.geberit.si

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč