NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Geberit za Bambini in CleanLine50 prejel laskavi nagradi

Geberit za Bambini in CleanLine50 prejel laskavi nagradi

Deli

Serija kopalnic Geberit Bambini in tuš kanaleta CleanLine50 sta nagrajena z nagrado iF Design Award 2024.

Geberit Bambini

Sveže prenovljena kopalniška serija Geberit Bambini se je podala v »tekmo za nagrade«. Serija, namenjena našim mlajšim kupcem, je s svojim dizajnom navdušila žirijo. Je posebej prijazna otrokom in hkrati sodobna. Tako imajo otroci zaradi primerne višine in lastnosti enostaven dostop do WC školjke in umivalnika. Žirijo so prepričale tudi prednosti za skrbniško in čistilno osebje.

Geberit CleanLine50

Pršna kanaleta CleanLine50 je bila že nagrajena z nagrado Red Dot Award in nagrado za inovacije Design Plus na sanitarnem sejmu ISH leta 2023. Sedaj je trio dopolnila nagrada iF Design Award 2024. Tuš kanaleta je navdušila v treh pogledih: s svojim dizajnom, ekološkim vidikom (CleanLine50 je izdelan iz bistveno manj kovine) in preprostostjo vgradnje.

Geberit Bambini je posebej prijazna otrokom in hkrati sodobna.

Nagrada iF Design Award

iF Design, ustanovljen leta 1953, velja za eno najprestižnejših oblikovalskih nagrad na svetu. Vsako leto sodeluje več tisoč oblikovalskih in arhitekturnih strokovnjakov ter podjetij z vsega sveta, da bi njihove načrte ocenili neodvisni strokovnjaki. Ocenjuje se ideja, oblika in funkcija izdelka ter diferenciacija znotraj področja izdelka. Drugo pomembno merilo je uporabnost in trajnost izdelkov. https://ifdesign.com/

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč