NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Glamurozen hotel na Azurni obali: EPI 1959

Glamurozen hotel na Azurni obali: EPI 1959

Deli

Glamurozen hotel s pridihom 20. stoletja v simpatični preobleki.

Na svetu obstaja nešteto različnih in simpatičnih hotelov, vendar nekateri zaradi svoje posebnosti in skrivnostnosti še posebej izstopajo. Takšen je hotel Epi 1959, ki ga najdemo v St. Tropezu. Gre za elegantno počitniško hišo z desetimi sobami, restavracija, teniška igrišča in del okoli bazena pa delujejo po principu zasebnega kluba. Če si želite nekoč počitnice preživeti v stilu glamurja 20. stoletja, je ta kraj kot nalašč za vas.

Epi 1959 je bil med najbolj priljubljenimi hoteli v šestdesetih letih prešnjega stoletja, v zlati dobi riviere, nato pa je leta 2018 dobil novo življenje. Za čudovito preobrazbo je zaslužna oblikovalka Monica Damonte, ki mu je povrnila nekdanjo slavo s starimi slikami, ki izžarevajo svobodno življenje in brezskrbnost preteklih časov. 

Notranja zasnova hotela je zelo preprosta – pohištvo je narejeno iz ratana, okna so iz barvitih vitražov, zofe in naslanjači pa so oblazinjeni v vintage tekstilu s cvetličnim vzorcem. Pozornost je bila posvečena tudi bazenskemu okolju, kjer je dela prevzela Madison Cox, oblikovalka, odgovorna za vrt Majorelle v Marakešu. Ne le da je vse skupaj videti kot časovni stroj nazaj v 20. stoletje, gostom tudi nudijo veselo poletno življenje, ki spominja na tista pred desetletji, kar pomeni, da lahko igrate tenis, se sproščate ob bazenu ali jeste kosilo v dobri restavraciji.

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč