NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Izbrati nočno omarico

Izbrati nočno omarico

Deli

Nočna omarica je eden od zaključnih elementov pri opremljanju spalnice. Ko izberemo popolno ležišče in lep, funkcionalen posteljni okvir, so prav one tiste, ki povežejo prostor. Poleg tega jih uporabimo za shranjevanje raznih drobnarij, ki bi sicer v spalnici ustvarjale nered. Nočne omarice pogosto služijo tudi kot izrazno sredstvo, nanje namreč postavimo vse od dekorativnih lučk, kipcev do pametnih namiznih ur.

Sod z novo dušo

Obnovljen, kreativno obdelan star sod lahko na novo zaživi kot izvirna nočna omarica ali konzolna mizica. Z vstavkom police ali dveh dodobra izkoristimo njegov prostorski potencial, v izogib prašenju pa lahko dodamo še vrata.

Moderna klasika

Les z medeninastimi vstavki v geometrijskih oblikah predstavlja prelepo harmonijo hladnega in toplega, rustikalnega in modernega. Oblika nogic doda vintage pridih. Izdelan v masivnem lesu, takšen kos naznanja brezčasno eleganco, ki bo z nami desetletja.

Skriti ali ne skriti?

Duo zaprtega predala in odprte police poskrbi za vizualno atraktivnost. V predal shranimo manj zanimive, nujne predmete, na polici pa razstavimo kakšen dekorativen element, knjige ali revije. Posebej priročno za tiste, ki se ne moremo odločiti, katero knjigo trenutno beremo, in se jih lotimo kar več hkrati.

Nevpadljiva stalnica

Subtilna, preprosta klasika, ki nudi obilo prostora za shranjevanje. Pri tovrstnih nočnih omaricah navadno lahko izberemo večje ali manjše število predalov, tako se tudi višina prilagodi uporabniku. Za nekaj več karakterja lahko zamenjamo ročaje z bolj zanimivimi.

Pletena konzola

Pleteno pohištvo je znova in, trsje ali ratan pa je moč zaslediti tudi kot del raznih modnih dodatkov. Odprti paneli in police poskrbijo za zračnost, črn finiš pa doda kanček sofisticiranosti. Ta kos bi čudovito deloval tudi kot stranska mizica v dnevni sobi ali kje drugje.

Tabure ali mizica?

Shranjevalnih možnosti sicer ne nudi, predstavlja pa simpatičen, udoben dodatek z ravno dovolj površine za kakšno rastlino in svečo. Tovrstnih kosov se v trgovinah s pohištvom nahaja malo morje, zato je izbira barve, materiala in velikosti resnično bogata.

Pripravila: Neža Pečan

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč