NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

JUB-ova barva leta 2022 je pepelno rožnata

Deli

Družba JUB tudi v letošnjem letu javnosti predstavlja najnovejše modne barvne trende za oblikovanje notranjih ambientov, ki nam bodo s svojo privlačno in domačno toplino v navdih pri dekorativni prenovi naših bivalnih prostorov. JUB-ova barva leta 2022 je pepelno rožnata Family 100E (Dusty pink).

družbi JUB so že četrto leto zapored pripravili izbor barve leta, ki s svojim trendovskim odtenkom izraža najnovejše smernice s področja mode, interierja in arhitekture. Ker je pri oblikovanju notranjih prostorov izbira barv praviloma naša prioriteta, je pomembno, katere odtenke in kakšne kombinacije barv, tekstur in materialov bomo v letošnjem letu uporabljali v naših bivalnih prostorih. 

”Barva leta 2022, ki smo jo izbrali v JUB-u, je pepelno rožnata, nežna in ženstvena, ki s svojim zemeljskim tonom izžareva domačnost, umirjenost, toplino in varnost. Na JUB-ovi barvni karti Favourite Feelings jo boste našli pod oznako Family 100E skupaj z ostalimi svetlejšimi in temnejšimi odtenki (od A do F), ki bodo primerni za kombinacije v vseh prostorih vašega doma,” poudarja JUB-ova arhitektka Nastja Iskra

JUB-ova barva leta 2022 bo lepo sovpadala z vsemi sorodnimi in uravnoteženimi niansami, pa tudi z bolj poživljujočimi, živahnimi barvnimi odtenki. Tisti, ki prisegate na kontraste, lahko zlasti v kombinaciji z zeleno, kraljevo ali turkizno modro barvo v svojem domu ustvarite prijeten, unikaten in trendovsko privlačen ambient. 

V JUB-u priporočajo kombinacijo z mehkimi, zlasti bež in rjavkastimi zemeljskimi odtenki, kot sta rožnato zlat in tudi bakren, ter s toplim lesom, tekstilom in kovinami ali pa s hladnejšimi, sivimi niansami.  

Barvo leta 2022, ki v nas vzbuja prijetne občutke ter v notranjih prostorih zagotavlja naše dobro počutje in razpoloženje, je izbrala JUB-ova specialistka za oblikovanje prostora, arhitektka Nastja Iskra, ki še pojasnjuje”Značaj izbranega odtenka barve leta 2022 v sebi združuje nežnost, privlačnost, toplino, strast in energijo, pa tudi navdih, potrpežljivost, zavzetost in motiviranost, z eno besedo – ženstvenost, ki se ji nihče ne more upreti.” 

Foto: Arhiv podjetja JUB

Oznake: