NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

JUBHome se predstavlja na »Dnevih pasivnih hiš« v Kamniku in Žirovnici

JUBHome se predstavlja na »Dnevih pasivnih hiš« v Kamniku in Žirovnici

Deli

Na 12. Dnevih pasivnih hiš, ki bodo letos potekali med 5. in 7. novembrom, bo JUBHome zainteresirani javnosti predstavil svoji novi pasivni hiši v občini Kamnik in Rodinah v občini Žirovnica, izdelani s tehnološko izpopolnjenim ICF sistemom. Obe pasivni hiši, ki sta bili predani v uporabo investitorjem, združujeta kakovost masivne gradnje ter nudita uporabnikom zdravo in kakovostno bivalno okolje.

Po obvezni predhodni prijavi si bo pasivno hišo v Kamniku mogoče ogledati v živo v popoldanskem času v petek, 5. novembra, in sicer od 16. do 18. ure, pasivno hišo Rodine pa v soboto, 6. novembra od 10. do 12. ure. Predstavitev obeh pasivnih hiš, ki jo bo izvajala strokovna skupina JUBHome, je namenjena predvsem individualnim graditeljem, ki se odločate za novogradnje, pa tudi poslovni javnosti, zlasti investitorjem na področju gradnje za trg.

Ogled posamezne hiše bo ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov potekal po skupinah z največ šest osebami, in sicer po urniku, ki ga bodo interesenti prejeli po opravljeni pisni prijavi na info@jubhome.eu.

Pasivna hiša JUBHome v Rodinah (občina Žirovnica).
Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč