NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Kateri izdelki ne smejo manjkati v domači delavnici in garaži?

Kateri izdelki ne smejo manjkati v domači delavnici in garaži?

Deli

Ni pomembno ali imate doma delavnico, garažo ali shrambo. Važno je, da imate na polici te 3 izdelke, ki vam olajšajo domača popravila … in vse bo kot novo.

1. VEČNAMENSKI VODOODBOJNI ZAŠČITNI SPREJTKK CLEAN PROTECT Multipurpose silicone spray

Odlično ščiti pred trenjem, umazanijo in vlago. Silikonski sprej ustvari vodoodbojno plast in je uporaben kot ločilno sredstvo pri obdelavi in predelavi plastike, gume, kovin… 

Uporablja se ga pri obdelavi šob, kjer preprečuje mešanje in pojav skorje. Obdelava modelov s sprejem olajša razkalupljenje, še posebej izdelkom z veliko površino. Uporablja se lahko še pri gumijastih tesnilih in transportnih trakovih. 

2. SPREJ ZA PODMAZOVANJE, ZAŠČITO, ČIŠČENJE IN NEGO: TKK CLEAN PROTECT TK 40 spray

Visokokakovostni univerzalni sprej za podmazovanje tečajev, koles, ležajev in ostalih mehanizmov. Za zaščito kovinskih površin pred vlago in korozijo, za čiščenje umazanije in maščob, za odstranjevanje ostankov lepila in delcev rje, za sproščanje zagozdenih mehanizmov. Učinkovito ščiti pred rjo. Podaljšuje življenjsko dobo mehanične opreme. 

3. UNIVERZALNO ČISTILO IN RAZMAŠČEVALEC: TKK CLEAN PROTECT Universal cleaner

Učinkovito očisti vse pralne površine. Očisti madeže na preprogah, olja, ostanke samolepilnih etiket in raznih lepil, gornji del štedilnika, napo, školjko, tuš kabino in nakit. Odstranjuje tudi utrjen silikon. 

Tehnični spreji podaljšujejo življenjsko dobo in zagotavljajo varno uporabo orodja ter delovanje tehničnih naprav. Očisti, podmaži, zaščiti!

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč