NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Kopalniška serija Geberit Selnova

Kopalniška serija Geberit Selnova

Deli

Prava rešitev za vsako potrebo. Geberitova kopalniška serija Selnova je bistveno nadgrajena. Poudarek je na moderni in barvno razširjeni ponudbi kopalniškega pohištva ter na veliki ponudbi talnih in stenskih WC školjk brez roba – v brezčasnem dizajnu. Novost v ponudbi Selnova Compact so tudi WC školjke in umivalniki v kompaktni izvedbi.

Geberit Selnova prepriča s klasičnim, brezčasnim dizajnom in ponuja nekaj za vsak okus. Kopalniška serija navdušuje z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno ter z običajno Geberitovo brezkompromisnostjo glede kakovosti.

Za vsako željo kupca pravi model
Umivalniki in WC školjke iz kopalniške serije Geberit Selnova so na voljo v dveh oblikovnih različicah. Geberit Selnova je okrogle in organske oblike, pri Geberit Selnova Square pa je oblika oglata. WC školjke so talne in stenske, na voljo so v zaprti ali delno zaprti obliki ter z robom ali brez. Poleg tega pa so v seriji Selnova Compact na voljo kompaktni modeli manjših dimenzij in pa različice Selnova Comfort, ki so še posebej primerne za gibalno omejene osebe.

20 novih kompaktnih modelov
Selnova je zdaj na voljo tudi kot kompaktna različica, kar pomeni manj keramike v prostoru. V prodajnem programu je na voljo 20 kompaktnih modelov v brezčasnem dizajnu za majhne kopalnice in WC-je za goste. V ponudbo Selnova Compact
spadata tudi dve stenski Rimfree® WC školjki, dva stenska bideja in 14 umivalnikov s širino 40 do 65 cm.

Razširjen koncept pohištva
Dosedanji koncept pohištva ostaja nespremenjen, dopolnjen pa je z naslednjimi elementi: novimi, moderno oblikovanimi omaricami za umivalnike z vrati in predali z mehkim zapiranjem, v širinah 55, 60, 80 in 100 cm. Omaricam pripada tudi vgradni umivalnik s posebej ozkim robom. Ta kombinacija ustvarja kakovostno enotnost pohištva in keramike. Obstoječo belo barvno različico, lakirano v visokem sijaju, dopolnjujejo lava mat ter svetla in temna orehova barvna različica. Na željo so v predalih na voljo dodatni prostori za shranjevanje. Modularno združljiva stranska omara v dveh velikostih ponuja dodatne možnosti shranjevanja. Ponudbo dopolnjujeta dve ogledali z omarico in možnostjo dodatne luči.

Pustite komentar