NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Ledinek postavlja najnaprednejšo linijo za križno lepljene plošče v Franciji

Ledinek postavlja najnaprednejšo linijo za križno lepljene plošče v Franciji

Deli

Ledinek Engineering bo za francosko podjetje Schilliger Bois SAS, ki je v lasti  švicarskega podjetja Schilliger Holz Ag, izdelal in zmontiral še eno proizvodno linijo ob reki Ren.

Gre za najširšo, najbolj razvito in najnaprednejšo ter največjo linijo za križno lepljene plošče v Franciji. »Posebnost te linije je, da omogoča izdelavo najširše sheme produktov te vrste na svetu, kar uvršča naročnika med ekskluzivne prodajalce. Projekt je trenutno v fazi zagona in sinhronizacije,« pojasnjuje prodajni inženir Jaka Bradač.

Projekt bo zaključen predvidoma junija letos, ko bodo zaključena zagonska dela in bo implementirano avtomatizirano delovanje vgrajene opreme. Z vpeljanim procesom bo stranki na voljo proizvodnja dolžinsko lepljenega masivnega lesa, standardnih elementov križno lepljenih CLT plošč, hibridnih CLT plošč, pri čemer se uporabijo tudi izolacijski elementi in CLT plošč z votlimi elementi. »Ponosni smo, da so nam zaupali izdelavo celotne linije na območju, kjer imajo tudi svojo žago. S to linijo bomo dosegli naslednji mejnik proizvodnih linij za izdelavo CLT plošč, pri čemer bomo izdelovali končni proizvod ob uporabi dveh različnih vhodnih materialov.«

Svetovno priznano podjetje Ledinek Engineering je letos zabeležilo 32-letno tradicijo. So najbolj celovit in kompleten proizvajalec proizvodnih linij na svetu, ki nenehno raste, se razvija in stalno vlaga v zaposlene. Razvijajo in izdelujejo stroje ter avtomatske linije za proizvodnjo lesnih polizdelkov. Soustvarjajo svetovne trende na področju lesnoobdelovalne industrije. Vsi stroji so plod njihovega lastnega razvoja in inovacij. Slovensko znanje prenašajo v več kot 50 držav po vsem svetu. V sklopu blagovne znamke Ledinek zaposlujejo preko 400 ljudi. Za inovativnost, uspešnost, razvoj in delo so prejeli že številne nagrade tako v Sloveniji kot tudi tujini.

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč