NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Lepo, praktično in zanesljivo

Lepo, praktično in zanesljivo

Deli

S keramičnimi ploščicami obložena tla breznivojskih pršnih prostorov združujejo eleganco in dostopnost. Zanesljivo odvajanje vode pri takih pršnih prostorih je seveda zelo pomembno. To pa s svojimi prednostmi zagotavlja pršna kanaleta Geberit CleanLine80.

Pršni prostori v nivoju so lepi, praktični in pri končnih kupcih zelo priljubljeni. Kadar so njihova tla opremljena s ploščicami je pravi izziv zagotoviti ustrezen naklon. Pri vse bolj priljubljenih ploščicah velikega formata se izvajalci pogosto zanašajo le na občutek. Normativi na tem področju sicer dopuščajo precej svobode, priporoča se namreč naklon med enim in dvema procentoma. To pa ne pomaga veliko saj dopušča dovolj prostora za improvizacijo.

Zmagoslavni trenutek, ko se na koncu odstrani zaščitni film s kanalete Geberit CleanLine80 (na sliki v barvi šampanjca) in le ta razkrije svoj sijaj.

INTEGRIRANA REŠITEV
Za harmonično doživetje prhanja ne sme biti naklon ne prevelik, ne premajhen. To je razlog, da je nova, pršna kanaleta Geberit CleanLine80 opremljena z integriranim padcem. Izvedba zanesljivo delujoče linearne drenaže je s tem močno poenostavljena: višinska razlika med obema koncema kanalete, ki se jo lahko krajša in sredinsko postavljenim odtokom je vedno prava. To pomeni zanesljivost za inštalaterja in nemoteno doživetje prhanja, brez stoječe vode, za uporabnike.

ZADOVOLJSTVO BREZ FUG
Prednosti te integrirane rešitve so vidne že med vgradnjo: navzven Geberit CleanLine80 ohrani vodoravno obliko. Le tako je možno pravilno polaganje ploščic vseh vrst in velikosti. To pa je spet predpogoj za popoln vzorec fug. Poleg tega je integriran padec odgovor tudi na razširjen trenutni trend: narašča povpraševanje po posebej velikih ploščicah, od katerih ena pokriva celotno dno tuša. Danes obstajajo poleg formatov, ki se pogosto uporabljajo v zasebnih stanovanjih (30×30, 60×30 in 90×30 cm) tudi ploščice, večje od 5 m². V ozadju tega razvoja ponuja kanaleta Geberit CleanLine80 z integriranim padcem rešitev za odvajanje vode pri velikih talnih prhah. Na tak način lepoto in dostopnost talnih rešitev za prhanje dopolnjuje njihova zanesljiva drenaža – saj, kot je znano, vse dobre stvari so tri.

CleanLine80 je zasnovan za ploščice debeline med 10 mm in 35 mm in je na voljo v barvah nerjavnega jekla, črnega kroma in šampanjca.

Pršna kanaleta Geberit CleanLine80 (na sliki različica v črnem kromu) igra glavno vlogo pri zagotavljanju, da lahko talne prhe izkažejo svojo eleganco in nudijo še zanesljivo odvajanje vode.