NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

LUMAR – TOP 10 HIŠ PO VAŠEM IZBORU

LUMAR – TOP 10 HIŠ PO VAŠEM IZBORU

Deli

Ob koncu leta so v Lumarju pripravili nabor hiš, po katerih ste največ povpraševali. Odražajo duh časa in izpolnjujejo pričakovanja po visokem udobju bivanja. Naj vam bodo v navdih, ko razmišljate o svojem novem domu. V sodelovanju z Lumarjevimi arhitekti jih lahko prilagodite po svoje ali pa hišo že od začetka zasnujete povsem po svojih željah. Posredujete pa lahko tudi lastno idejno zasnovo hiše, ki ste jo naredili s svojim izbranim arhitektom oz. arhitekturnim birojem.

Vsaka izgrajena hiša Lumar je namreč unikatna, saj vedno odraža tudi značaj ljudi, ki so si ali si še bodo v njej ustvarili svoj dom.

Varius-D 206

Igriv tloris hiše Varius-D 206 (https://www.lumar.si/hisa/varius-d-206) s poudarjenim odpiranjem na jug se pohvali z 206 kvadratnimi metri bivalnih površin. Dodatno udobje ponuja 48 kvadratnih metrov velika pokrita terasa, preko katere je omogočen dostop v prostorno pritličje. Svetli bivalno prostori se povezujejo s pokrito teraso, ki postaja poletna dnevna soba in prijetno zavetje v vseh letnih časih. V nadstropje vodijo odprte ravne stopnice, ki se v svojem izteku zaključujejo s panoramskim oknom s pogledom v naravo. Prostorni otroški sobi, skupni družabni kotiček in lastna kopalnica mlajšim članom nudijo veliko udobja. Komfortna spalnična suita ponuja dostop na diskretno zunanjo teraso.

Komfort 200

Arhitektura linije Komfort (https://www.lumar.si/hisa/komfort-d-202) izhaja iz enostavne zasnove tradicionalnih hiš s strmim naklonom strehe. Podaljšani napušči notranjost hiše povežejo z okolico hiše in prijetno pokrito teraso. Osrednji bivalni prostor povišan v mansardo z dodatno osvetlitvijo s strešnimi okni še poveča občutek prostornosti in odprtosti notranjosti. Tlorisna razporeditev je prilagodljiva in uteleša bivanjski slog sodobne družine.

Primus-L 155

Hiša Primus-L 155 (https://www.lumar.si/hisa/primus-l-155) postavlja vrhunsko bivalno udobje na prvo mesto. S svojo funkcionalno zasnovo združuje prilagoditev vsem življenjskim ciklom bivanja neke družine. S tremi sobami v nadstropju lahko ponudi eno nivojsko bivanje za starše v pritličju ali samostojno sobo za goste. Pod eno streho lahko udobno domuje tudi do šest članov.

Linea 154

Hiša Linea 154 (https://www.lumar.si/hisa/linea-154) združuje estetiko mansardnih hiš z udobjem dveh polnih etaž. Bogat bivalni prostor v pritličju se odpira na več strani. Udobno zasnovan enovit bivalni prostor obvladuje celotno širino tlorisa in spontano povezuje hišo z njeno okolico. Omogoča izdatno naravno osvetlitev vseh prostorov preko panoramskih oken na daljšo in krajšo stranico fasade. Arhitekturna zasnova povzema tradicionalna izhodišča pojmovanja podobe hiše in jih spretno izčisti v zadržan, estetsko sodobnejši slog. Hišo je mogoče izvajati tudi kot klasično različico z napušči.

Atractivo 146

Sodobno oblikovana in prostorsko izrazito odprta hiša Atractivo 146 (https://www.lumar.si/hisa/atractivo-146) je namenjena vsem, ki svoj čas doma preživljajo v širšem krogu družine in prijateljev. Poudarjeno komfortna dnevna soba, jedilnica in kuhinja omogočajo družabna srečanja in druženja, ki se z lahkoto nadaljujejo tudi v zavetju zunanjega nadstreška. Notranja razporeditev spalnih prostorov je z dvema nadpovprečno velikima otroškima sobama, ter ločeno spalnico z walk-in garderobo, izjemno udobna in kompaktna. Iz spalnice je omogočen prehod na zunanjo pohodno teraso.

Vivus 144

Hiša Vivus 144 (https://www.lumar.si/hisa/vivus-144)dopolnjuje ponudbo mansardnih skoraj nič-energijskih hiš Lumar. Spogleduje se s tradicionalnimi oblikami in ji z izbranimi detajli vdihuje sodobnost. Odprt dnevno bivalni prostor v pritličju se z velikimi steklenimi površinami povezuje z zunanjostjo. Nadkrita terasa nudi diskretno zavetje za druženje v vseh letnih časih. Ločeni funkcionalno zasnovani spalni prostori v mansardi omogočajo maksimalno bivalno udobje celotne družine.

Greenline XS/1

Pritlično zasnovana skoraj nič-energijska hiša Greenline XS/1 (https://www.lumar.si/hisa/greenline-xs1) je ustvarjena z mislijo neposredne povezanosti vseh bivalnih prostorov z vrtom in naravo. Hkrati pa ustvarimo s členjenim vhodom in atrijem, prostorsko in programsko ločeni bivalni in spalni del ter s tem omogočimo potrebno zasebnost. Vhod z zasteklitvijo na atrij deluje svetlo, saj se vzpostavi vizualni kontakt z vrtom in bivalnim delom. V osi hodnika se kuhinja podaljša v letno kuhinjo, katera je skupaj z zeliščnim vrtom prostorsko ločena od preostalega vrta. Spalni del je preko pokrite terase neposredno povezan z vrtom.

Terra-R 131

Hiša Terra-R 131 (https://www.lumar.si/hisa/terra-r-131) je namenjena družini z do štirimi člani, ki od hiše pričakujejo urejeno notranjo razporeditev in brezpogojno navezavo na zunanji terasni prostor, ki s tem postaja središče dnevnega dogajanja. Jasna delitev zaprtih servisnih prostorov, enovitega odprtega bivalnega dela in diskretno ločenega spalnega kraka omogoča smiseln preplet programov, združenih na optimalni bivalni površini.

Kaja-M 124

Tradicija s pridihom sodobnosti nudi brezčasno podobo. Zahvaljujoč klasični zasnovi hiše Kaja-M 124 (https://www.lumar.si/hisa/kaja-m-124)z dvokapno streho, tradicionalnimi napušči in izpostavljenim izzidkom se lahko zlije z okolico slovenskega kontinentalnega podeželja in mestnih ter primestnih predelov. Izzidek tvori tudi prijetno zavetrje zunanji pokriti terasi z letno kuhinjo za brezskrbne užitke na prostem. Velike steklene površine bivalnega dela omogočajo izjemno osvetlitev ter čudovite poglede v okolico

Gea 120

Vzdolžno zasnovana pritlična hiša Gea 120 (https://www.lumar.si/hisa/gea-d-120) z daljšo stranico obrnjeno proti jugu optimalno izkorišča moč sonca. Vsi vitalni prostori v hiši, vključno z otroškima sobama, so dobro osončeni od zgodnjega dopoldneva do poznega popoldneva, odvisno od letnega časa. Imajo tudi dostop na vrt, zato so primerni za družine, ki imajo radi stik z naravo. To dopolnjuje tudi v pokrito teraso podaljšan bivalni del, ki omogoča brezskrbno bivanje na prostem. Strešni nakloni so prilagodljivi, zato je hiša primerna za večji del slovenskega podeželja, urbanih območij in Primorja.

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč