NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Lumar Zero Emission Tour – na ogled individualna hiša Lumar

Lumar Zero Emission Tour – na ogled individualna hiša Lumar

Deli

V podjetju Lumar v soboto 6. maja, med 10.00 in 15.00 uro, pripravljajo nov dan odprtih vrat. Tokrat bodo predstavili individualno hišo Lumar, katere izhodišče je bila njihova izredno priljubljena hiša Lumar Primus. Hiša, ki so jo v Lumarjevem arhitekturnem biroju v sodelovanju z lastniki prilagodili njihovim željam in potrebam, na celovit način obravnava vidike prijetnega in zdravega bivalnega ugodja, rabe energije ter okolju prijazne gradnje, z minimalnimi stroški skozi celoten življenjski cikel.
Hiša bo na ogled v Slovenj Gradcu.

O Individualni hiši Lumar

Hišo velikosti 155 kvadratnih metrov odlikuje sodobno oblikovanje, izjemno racionalen tloris in največja možna uporabnost ter visoka energetska varčnost. Ta ustreza zahtevam standardu gradnje skoraj nič-energijskih hiš s porabo energije pod 10 kWh/m2 a. Zaradi majhne porabe energije in velikega deleža uporabljene naravne izolacije. V hišo je vgrajen sistem prezračevanja z rekuperacijo zraka, toploto za ogrevanje in pripravo tople vode pa zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda. Z vgrajeno sončno elektrarno proizvede hiša več električne energije, kot je potrebuje za svoje delovanje.

Predstavitev trajnostne gradnje Lumar

Na dnevu odprtih vrat vam bodo Lumarjevi strokovnjaki predstavili:

  • Koncepte trajnostne gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar ter z veseljem svetovali v zvezi s snovanjem, individualnim prilaganjem in gradnjo vaše nove hiše. 
  • Možnost gradnje hiš Lumar z naravno masivno konstrukcijo iQwood, brez lepil, kemikalij in kovin. Odločite se lahko za gradnjo kataloške ali individualno hiše Lumar, ki je v celoti narejena iz masivnega konstrukcijskega sistema Lumar iQwood (zunanje in notranje stene).
  • Izjemno priljubljene hiše arhitekturnega biroja Lumar; Aspectus, Varius, Atractivo, Artis in Vivus, ki dopolnjujejo njihove sodobno zasnovane družine hiš in jih odslej ponujajo v različnih velikostih.
  • Pridobili boste lahko informacije strokovnjakov s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše Lumar.
  • Lumarjevi strokovnjaki bodo na dnevu odprtih vrat predstavili tudi ponudbo izbranih hiš Lumar ob 30. obletnici podjetja, v katero je vključen tudi prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka, toplotno ogrevanje s toplotno črpalko Vaillant, priprava projektne dokumentacije in pomoč pri pridobivanju uporabnega dovoljenja za vašo hišo, možnostih pridobitve nepovratnih finančnih spodbud Eko sklada

Več informacij in prijave na www.lumar.si  

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč