NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Marles gradnja prejela plaketo odličnosti

Marles gradnja prejela plaketo odličnosti

Deli

Bonitetne hiša CompanyWall business je podjetju Marles gradnja podelilo kristalno plaketo zlate bonitetne odličnosti za triletno poslovanje z eno od najboljših bonitetnih ocen.

Hčerinsko podjetje Marlesa, pionirja v razvoju in gradnji lesenih montažnih objektov v Sloveniji, Marles gradnja, je prejelo kristalno plaketo zlate bonitetne odličnosti za triletno poslovanje z eno od najboljših bonitetnih ocen. »Skladno z analizami poslovnih podatkov, ki jih izvajamo za več deset tisoč strank v Sloveniji in tujini, dosegate odlične poslovne rezultate, ki dokazujejo finančno stabilnost in ustvarjajo zaupanje med poslovnimi partnerji,« je v utemeljitev zapisala bonitetna hiša CompanyWall business.

»Marles je največji proizvajalec naprednih lesenih montažnih objektov v Sloveniji in je sinonim za montažne hiše. Naša vizija je ustvarjati inovativne zelene gradbene rešitve na podlagi 80-letne tradicije, znanja in izkušenj ter ob tem dosegati dobre poslovne rezultate. Na prejeto plaketo zlate bonitetne odličnosti za Marles gradnjo smo ponosni in nam je odlična motivacija za prihodnost,« je povedal Tadej Gosak, direktor podjetja Marles hiše Maribor. V 80. letih delovanja je Marles je zgradil že več kot 28.000 individualnih objektov in več kot 400 vrtcev ter šol. »Predani smo inovativnim inženirskim rešitvam, s katerimi želimo prispevati k razvoju panoge in hkrati spodbujajti trajnostno gradnjo, ki je pomembna za prihodnost družbe,« je še dodal Gosak.

Plaketa odličnosti

Certifikat bonitetne odličnosti je priznanje stabilnega in varnega poslovanja. Po podatkih CompanyWall business, ki certifikat podeljuje, pa podjetja, ki so imetniki certifikata, tvorijo poslovno mrežo najuspešnejših v Republiki Sloveniji in regiji ter drug ob drugem poslujejo s konkurenti iz srednjeevropskih držav.

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč