NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Marles – končno doma: nova podoba, nove linije hiš že z novo tehnologijo

Marles – končno doma: nova podoba, nove linije hiš že z novo tehnologijo

Deli

Z namenom osredotočanja na končne kupce individualnih hiš ter ponudbe za poslovne partnerje, je Marles na Sejmu Dom, ki se na Gospodarskem razstavišču odvija med 6. in 10. marcem 2024, premierno predstavil strategijo podjetja, prenovljeno podobo blagovne znamke in prenovljene arhitekturne rešitve.

»Verjamem, da smo pri Marlesu na pragu nove ere. Naša vizija je jasna: ustvariti podnebju naklonjeno prihodnost, kjer vsak dom ne le zagotavlja udobje, ampak tudi varuje okolje. S premierno predstavitvijo nove podobe blagovne znamke in inovativnih arhitekturnih rešitev na Sejmu Dom 2024, smo korak bližje uresničitvi te vizije. Prepričan sem, da bomo s širjenjem našega produktnega portfelja in osredotočenostjo na potrebe naših strank postali gonilna sila v ustvarjanju boljše prihodnosti za vse. Marles je pripravljen na to potovanje v novo obdobje uspeha in inovacij,« je povedal direktor podjetja Marles Tadej Gosak.

Izbrane novinarje je nagovoril Tadej Gosak, direktor Marles Hiše Maribor

»Prepričani smo, da gradnja novega doma ni le proces, ki zagotovi štiri stene, ampak ustvarjanje prostora za srečo in izpolnitev življenja. Vsak detajl, vsaka odločitev je priložnost, da oblikujemo okolje, ki odraža naše sanje in vrednote ter ustvari prijetne in funkcionalne objekte, ki bodo tudi prijazni do okolja, s čimer bomo prispevali k bolj zdravemu in trajnostnemu planetu za prihodnje generacije«, je še dodal direktor.

Z NOVIM SLOGANOM IN NOVO PODOBO

Na sejmu DOM so predstavili tudi novo podobo blagovne znamke in novi slogan »Končno doma«. »Z razvojem strategije blagovne znamke smo postavili temelje za našo prihodnost, ki je usmerjena v trajnostno rast. Nova podoba blagovne znamke in prenovljeni produktni portfelj nista zgolj estetski posodobitvi, temveč odraz našega DNK, naših vrednot in ciljev. Vsak korak, ki ga naredimo, izhaja iz naše strategije znamke, saj verjamemo, da je to ključ za gradnjo trajnih odnosov s strankami in ustvarjanje vrednosti za naše skupnosti. Zavezanost našemu DNK je gonilo inovacij, ki nas vodi v prihodnost, polno priložnosti in uspeha,« je novinarjem povedala Melanja Korošec, direktorica strateškega marketinga.

V prenovljenem produktnem portfelju Marles predstavlja tri ključne stebre svoje ponudbe; individualne rešitve združene v liniji ForeverMine, dve popolnoma novi liniji hiš Marles arhitekturnega studia – Pure in Prime ter premišljene rešitve za poslovne investitorje. V hišah linije Pure se prepletata uporabnost in brezčasnost, ki se srečata s trajnim udobjem, medtem ko se v hišah linije Prime prepletata udobje in eleganca ter zagotavljata višji standard bivanja. Linijo ForeverMine odlikuje svoboda bivanja, saj so hiše popolnoma prilagojene željam stanovalcev, brez omejitev.

Marles hiša Lumniya. Po novem lahko premoščajo tudi zelo velike razpone brez kovinskih ojačitev. Foto: arhiv Marles

Inovacija je nov konstrukcijski sistem, ki tudi za premoščanje večjih razponov uporablja zgolj les oziroma sistem lesenih nosilcev. Inovacijo so razvili Marlesovi inženirji in omogočili gradnjo brez težkih kovinskih preklad. Tehnologija WoodSpan spreminja gradnjo lesenih montažnih hiš, saj velike odprte prostore, ki so zadnji čas tako priljubljeni, zgradijo brez vertikalnih podpor sten ali dragih kovinskih ojačitev. S tem se močno zniža tudi ogljični odtis celotne hiše.

V novem Marlesovem konstrukcijskem sistemu Woodspan je zgrajena tudi sodobna dvoetažna montažna hiša “lumniya”. Na voljo je v treh različnih uporabnih površinah – meri lahko 125, 137 ali 149 kvadratnih metrov – ter s tremi različnimi tipi strehe. Lahko se prilagaja trenutnim in prihodnjim potrebam stanovalca, pa tudi različnim lokacijskim pogojem. Lumniya je prva Marlesova hiša, katere nosilna konstrukcija je v celoti iz lesa oziroma lesnih proizvodov.

Oznake: