NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Marlesov Dan odprtih vrat v Tržiču

Marlesov Dan odprtih vrat v Tržiču

Deli

V soboto, 13. aprila 2024, bo v Tržiču na Gorenjskem na ogled Marlesova tipska pasivna hiša.

Gre za sodobno in varčno družinsko hišo, z dvokapno streho in prostornim tlorisom v dveh etažah. Hiša je bila zgrajena na ključ, odlikuje jo visoka energetska učinkovitost, saj je grajena v standardu pasivne oziroma skoraj nič-energijske hiše, z vgradnjo sistema centralnega prezračevanja, pa je bil lastnik upravičen tudi do nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada.

Odlika arhitekturne zasnove je nadstropni objekt, ki ima v pritličju 2,70 m stojne višine ter polno nadstropje s stojno višino 2,5 metra. Želja po preprosti, tradicionalni, vendar tehnološko moderni hiši, je pripeljala do zelo prostornega doma za sodobno družino. 

Do nasvetov iz prve roke

Osebna izkušnja bivalnega ugodja je v našem poslovanju na prvem mestu. Na dnevu odprtih vrat bodo prisotni Marlesovi strokovnjaki, ki vam bodo podali podrobnejšo predstavitev gradnje skoraj nič-energijskih hiš na ključ. Predstavili bodo trajnostne materiale uporabljene pri gradnji, in bodo na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma s poudarkom na ogrevanju in prezračevanju ter svetovali glede financiranja in pridobitve nepovratnih sredstev.

Prijava na dogodek

Ogled hiše je brezplačen, se je pa nanj treba predhodno prijaviti preko: https://meet.marles.com/sl/dan-odprtih-vrat.
Prijave se zbirajo do 12. aprila do 12. ure.

Za dodatna vprašanja so na voljo na telefonski številki 02/429 45 00 ali na elektronskem naslovu info@marles.com.

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč