NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Mir, razkošje in toplina: Ro

Mir, razkošje in toplina: Ro

Deli

Mia Cullin izdeluje Ro – prostorsko pregrado z aluminijasto strukturo, izdelano iz modulov, prekritih z lesom ali usnjem, ki se vrtijo neodvisno en od drugega in se brez težav prilagajajo prostoru.

Arhitektka in oblikovalka, Švedinja Mia Cullin, se večinoma posveča snovanju interjerja in industrijskemu oblikovanju. V njenem delu je zaznati korenine nordijskega oblikovanja, odlikuje jo globoko zanimanje za tradicionalno obrtništvo, ki je osnova za njene vizualno osupljive konstrukcije. »Vsak nov izdelek, narejen v svetu, polnem stvari, bi morali izzvati – ali ima značaj? Ali pripoveduje zgodbo? Ali ima moč, da si izreže lastno nišo med obstoječimi predmeti?« pravi Cullin.

Pregrado Ro definirajo poenostavljene geometrijske oblike, harmonično spojene s svojo konstrukcijo. Razkošna estetika v zamolklih tonih je izvrstna za domove, hotele, restavracije in celo pisarne. Uporabniku omogoča svobodno izbiro med široko paleto lesenih in usnjenih izvedb, konstrukcija z vrtljivimi ploščami pa omogoča bolj odprto ali zaprto pregrado.

Ro spretno združuje organskost s skandinavskim dizajnom.

Fotografije: Mia Cullin

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč