NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Moč, ko jo potrebujete: vrhunski rezultati čiščenja z novimi baterijskim sesalniki Bosch Unlimited 8

Moč, ko jo potrebujete: vrhunski rezultati čiščenja z novimi baterijskim sesalniki Bosch Unlimited 8

Deli

Novo generacijo brezžičnih akumulatorskih sesalnikov Bosch Unlimited 8, odlikuje še večja moč za doseganje vrhunskih rezultatov čiščenja. S številnimi nastavki lahko učinkovito posesate vse površine od tal do stropa: vse vrste talnih podlag, oblazinjeno pohištvo, police, pajčevine na stropu ali pa notranjost avtomobila. Kadar se uporablja v načinu Turbo, doseže učinkovitost sesanja kabelskih sesalnikov*. Tako je novi baterijski sesalnik Unlimited 8 lahko edini sesalnik v hiši.

Nova generacija POWER FOR ALL baterij, ki poganjajo sesalnik Unlimited 8, zagotavlja do 30 % več energetske učinkovitosti in daljšo življenjsko dobo, hkrati pa so kompatibilna tudi z električnim orodjem Bosch za dom in vrt.  V kombinaciji z dvema zamenljivima 18V Bosch baterijama lahko sesalnik Unlimited 8 doseže sesanje brez časovnih omejitev**.

*Nova generacija Unlimited 8 (4aH) dosega stopnjo sesanja prahu, ki je zahtevana za sesalnike s kablom v skladu z Uredbo Komisije (EU) št. 666/2013 (merjeno v skladu s standardom EN 60312:2017, poglavji 5.2 in 5.3).

** Čas delovanja je neskončen  v kombinacij s Boschevim hitrim polnilnikom, dvema baterijama 4,0 Ah Bosch Power for ALL in delovanjem v načinu Eco, saj lahko eno baterijo polnite, medtem ko drugo uporabljate.

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč