NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Na ogled skoraj NIČ-ENERGIJSKA individualna hiša LUMAR

Na ogled skoraj NIČ-ENERGIJSKA individualna hiša LUMAR

Deli

V podjetju Lumar v soboto 7. oktobra, med 10.00 in 15.00 uro, pripravljajo nov dan odprtih vrat v okviru Lumar Zero Emission Tour.
Tokrat bo na ogled že dobrih pet let vseljena skoraj nič-energijska individualna hiša Lumar, ki na celovit način obravnava vidike prijetnega in zdravega bivalnega ugodja, rabe energije ter trajnosti. Hišo so lastniki, v sodelovanju z Lumarjevimi arhitekti, celostno prilagodili glede na svoje želje in bivanjske navade. Individualna hiša Lumar bo na ogled v Mengšu.

O skoraj nič-energijski individualni hiši Lumar

Hišo odlikuje racionalen in odprto zasnovan tloris, ki omogoča celotni družini največjo možno uporabnost in energetsko učinkovitost. Uvršča se med skoraj nič-energijske hiše s porabo energije pod 15 kWh/m2 a. Grajena je s konstrukcijskim sistemom Lumar MASIV (CLT). Zaradi majhne porabe energije in velikega deleže uporabljene naravne izolacije je bila hiša uvrščena v najvišji rang subvencije Eko sklada. V hišo je vgrajen sistem prezračevanja, toploto za ogrevanje in pripravo tople vode pa zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda.

Predstavitev trajnostne gradnje Lumar

Na dnevu odprtih vrat vam bodo Lumarjevi strokovnjaki predstavili:

  • Koncepte trajnostne gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar ter z veseljem svetovali v zvezi s snovanjem, individualnim prilaganjem in gradnjo vaše nove hiše. 
  • Možnost gradnje hiš Lumar z inovativno naravno masivno konstrukcijo iQwood, brez lepil, kemikalij in kovin. Odločite se lahko za gradnjo kataloške ali individualno hiše Lumar, ki je v celoti narejena iz masivnega konstrukcijskega sistema Lumar iQwood (zunanje in notranje stene).
  • Izjemno priljubljene hiše arhitekturnega biroja Lumar; Aspectus, Varius, Atractivo, Artis in Vivus, ki dopolnjujejo njihove sodobno zasnovane družine hiš in jih odslej ponujamo v različnih velikostih.
  • Pridobili boste lahko informacije strokovnjakov s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše Lumar.
  • Lumarjevi strokovnjaki bodo na dnevu odprtih vrat predstavili tudi ponudbo izbranih hiš Lumar ob 30. obletnici podjetja, z vključenim prezračevalnim sistemom z rekuperacijo zraka, toplotno ogrevanje s toplotno črpalko Vaillant, priprava projektne dokumentacije in pomoč pri pridobivanju uporabnega dovoljenja za vašo hišo.

Več informacij in prijave na www.lumar.si.  

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč