NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Novo obdobje za nego perila se začne revolucionarno omaro – LG Styler

Novo obdobje za nego perila se začne revolucionarno omaro – LG Styler

Deli

LG Electronics predstavlja revolucionarno napravo za nego oblačil, LG STYLER, na sejmu CES 2024. Z naprednimi funkcijami, kot so ročni visokotlačni parnik, dinamično premikajoči obešalnik in tehnologija dual truesteam, LG STYLER, obljublja učinkovitejšo nego oblačil z izboljšanim sušenjem, razvlaževanjem in odstranjevanjem gub.

Ali ste naveličani večnega likanja in skrbi za oblačila? LGje na sejmu CES 2024 predstavil rešitev, ki bo spremenila vaš način ravnanja z oblačili. LG Styler, naprava, ki združuje najnovejše tehnologije, obljublja, da bo ohranjanje oblačil svežih in brezhibnih lažje kot kdaj koli prej.

Foto: LG

V osnovi gre za neke vrste omaro, ki si jo predstavljamo tudi kot sušilnik oblačil, saj po opisu določenih funkcij to tudi naj bi bila. Že dolgo tudi sami razmišljamo zakaj nam trg ni ponudil tovrstne omare za hitrejšo in boljše sušenje in nego oblačil.

LG Styler se ponaša z ročnim visokotlačnim parnikom, ki olajša odstranjevanje gub na srajcah in drugih oblačilih, s čimer se izognemo potrebi po ločenem likanju​​. Njegov dinamično premikajoči obešalnik zagotavlja prilagojeno nego za različne tipe tkanin, z močnim odstranjevanjem prahu, deodoracijo in zmanjševanjem gub​​.

Njegova ključna značilnost, Dual TrueSteam tehnologija, uporablja dva grelnika za ustvarjanje pare, kar omogoča natančnejši nadzor nad količino in močjo pare​​. LG Styler ima tudi vgrajen prezračevalni sistem, ki samodejno kroži zrak po prostoru in funkcijo razvlaževanja, ki lahko absorbira do 10 litrov vlage iz prostora​​.

Foto: LG

Poleg tega nova različica Stylerja ponuja časovno učinkovit Pants Press za ostrejše in brez gubne gube ter intuitivno uporaben LCD zaslon na dotik za hitro in enostavno izbiro programov​​.

Kot je povedal Lyu Jae-cheol, predsednik podjetja LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company, “novi LG Styler je vsestranska rešitev za nego oblačil, ki zagotavlja optimalno nego za različne tkanine in največje udobje za naše stranke”​​.

In kdaj bo na voljo za nakup?

Obiskovalci sejma CES 2024, ki poteka od 9. do 12. januarja, lahko izkusijo najnovejše inovacije podjetja LG, vključno z novim LG Stylerjem, na stojnici podjetja (Las Vegas Convention Center)​​. Z LG Stylerjem bo nega oblačil postala hitra, preprosta in učinkovita, s čimer bo vaša garderoba vedno izgledala kot nova.

Oznake: