NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Novo pri nas: BESPOKE HOME showroom in spletna trgovina

Novo pri nas: BESPOKE HOME showroom in spletna trgovina

Deli

Podjetje POKE studio d.o.o. je sredi februarja odprlo vrata novega showrooma in spletne trgovine s pohištvom.
BESPOKE HOME na slovenski trg prinaša izdelke priznanih evropskih proizvajalcev. Svojim strankam želijo ponuditi možnost izbire kakovostnega pohištva, dekorja in druge notranje opreme, izdelane s trajnostnimi praksami in standardiziranimi proizvodnimi procesi. 

POKE studio s svojim studiem za notranje oblikovanje POKE Designs, niza številne odmevne projekte. Med drugim so v lanskem letu uspešno zaključili prenovo modernega dela hotela Kempinski Palace Portorož, ki spada v sam vrh slovenske hotelirske ponudbe. Dolgoletne izkušnje v opremljanju jim pomagajo pri razumevanju potrošnika in kreiranju edinstvene ponudbe.

“Odgovornost notranjih oblikovalcev je, da svojim strankam svetujemo notranjo opremo, ki ne samo, da dobro izgleda, ampak da je tudi kakovostna in izdelana iz trajnostnih materialov ter proizvodnih praks. V preteklosti smo morali za takšnimi izdelki pogosto pogledovati v tujini,” pojasni so-ustanoviteljica in so-direktorica POKE studio d. o. o., Tanja Grujičić. Nadaljuje: “BESPOKE HOME je projekt, na katerega smo se pripravljali dolgo časa. K sodelovanju smo privabili številne priznane blagovne znamke in nekatere izmed njih bodo premierno na voljo v Sloveniji, kar nas izjemno veseli”.  

Petra Božič, so-ustanoviteljica in so-direktorica podjetja, izpostavi predano podporo strankam kot enega izmed poglavitnih ciljev: “Želimo, da BESPOKE HOME postane prostor, kjer lahko ljudje pridobijo znanje o interierju, uporabne informacije in usmeritve pri različnih procesih prenove. Ne gre torej zgolj za še eno v nizu novih trgovin, ampak želimo s strankami deliti svoje znanje in ponuditi kakovostno svetovanje, ki ga v takšni obliki redko najdejo drugje.”

Showroom BESPOKE HOME lahko obiščete v ljubljanski Situli na Vilharjevi cesti 42. Odprt je v ponedeljek, sredo in petek od 8. do 16. ure ter v torek in četrtek od 10. do 18. ure.

Za podrobnosti o naboru izdelkov in dodatne informacije obiščite https://bespokehome.si/.

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč