NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

OBLIKOVALSKE NAGRADE ZA GEBERIT CLEANLINE50 IN GEBERIT SIGMA70

OBLIKOVALSKE NAGRADE ZA GEBERIT CLEANLINE50 IN GEBERIT SIGMA70

Deli

Kanalete Geberit CleanLine50 in aktivirne tipke Geberit Sigma70 so prejele prestižno in mednarodno priznano nagrado Red Dot Award 2023 v kategoriji oblikovanja izdelkov. Kanaleta CleanLine50 je na Frankfurtskem sejmu ISH prejela tudi nagrado za inovativnost Design Plus.

Veliko veselja za podjetje Geberit. Nova tuš kanaleta Geberit CleanLine50 je prejela kar dve nagradi: Red Dot Award in nagrado za inovacije Design Plus na mednarodnem strokovnem sejmu sanitarne opreme ISH. Kanaleta CleanLine50 je navdušila s svojo minimalistično zasnovo: z le tremi centimetri širine in asimetričnim odtokom s trikotnim obrisom.


Poleg elegantnega, zelo tankega videza in dveh barvnih možnosti, brušenega nerjavnega jekla in črnega kroma, je kanaleta žirijo prepričala tudi s svojimi tehničnimi lastnostmi. Vgrajen naklon optimalno usmerja vodo v odtok. Vgrajeno sito za lase preprečuje, da bi umazanija in lasje zamašili odtok. Sito za lase je mogoče preprosto odstraniti in izprati. To je prepričalo žirijo.

Nagrajena tudi tipka Geberit Sigma70

“Pri Geberitu si pri razvoju izdelkov vedno prizadevamo za popolno ravnovesje med brezhibno estetiko in zanesljivo funkcionalnostjo,” pravi Tobias Mayr, vodja marketinga za BAS & IFS. “Navdušeni smo, da smo z nagradama za nova izdelka, CleanLine50 in Sigma70, prejeli priznanje za naše dosežke na tem področju.”

NAGRADE ZA OBLIKOVANJE

Red Dot Award

Mednarodno nagrado Red Dot Award žirija strokovnjakov s področja oblikovanja podeljuje vsako leto že od leta 1955. Nagrada velja za eno najpomembnejših nagrad v oblikovalski industriji in je zelo cenjena med potrošniki. Žirija ocenjuje dejavnike, kot so stopnja inovativnosti, funkcionalnost, kakovost, ergonomija in trajnost. Nagrada Red Dot se podeljuje v različnih kategorijah, med drugim za oblikovanje izdelkov, komunikacijsko oblikovanje in oblikovalsko zasnovo.

ISH Design Plus

Nagrada za inovacije ISH Design Plus je mednarodna nagrada za oblikovanje, ki se podeljuje na sejmu ISH v Frankfurtu na Majni (Nemčija). Žirija, ki jo sestavljajo oblikovalci, arhitekti in strokovni novinarji, podeljuje nagrade izdelkom, ki navdušujejo s svojimi oblikovnimi in tehničnimi inovacijami. V industriji sanitarne opreme, ogrevanja in klimatizacije (SHK) nagrada ISH Design Plus velja za eno izmed pomembnejših nagrad.

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč