NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Ohrani svežino #LikeABosch

Ohrani svežino #LikeABosch

Deli

XXL prostornina, XXL svežina

Z izbiro Bosch XXL hladilnika z zamrzovalnikom in s sistemom svežine VitaFresh boste imeli dovolj prostora za pregledno shranjevanje večjih tedenskih nakupov hrane, hrana pa bo ostala sveža do 3-krat dlje. Tako so vaši nakupi živil lahko manj pogosti, vso hrano pa lahko porabite in je ne mečete v smeti. Da ne bo šlo nič v nič!

Vse več ljudi se zaveda pomena zdravega načina življenja in zdravega prehranjevanja, kar na prvem mestu pomeni uživanje sveže hrane. Temu trendu se je prilagodil Bosch s široko paleto prostostoječih XXL hladilnikov z veliko uporabnega prostora (klasični XXL hladilnik z zamrzovalnikom spodaj, francoski tip hladilnika z zamrzovalnim predalom spodaj, ameriški Side By Side, evropski Side By Side).

Več prostora prosim!

XXL hladilniki z veliko uporabnega prostora omogočajo pregledno shranjevanje živil, ne da bi jih zlagali eno čez drugo, poškodovali ali zakrili. Tako se nobeno živilo ne pozabi, dostop do živil pa je enostaven. XXL hladilniki z le nekaj centimetri dodatne širine / globine nudijo veliko več uporabnega prostora – npr. v XXL hladilnik z 10 centimetrov dodane širine, lahko zložite celo pekače ali večja živila. Za večjo preglednost in prilagodljivost poskrbijo premične / izvlečne steklene police, posebno stojalo za steklenice in prosojni zamrzovalni predali. Da bo hrana ostala sveža čim dlje, poskrbi sistem svežine VitaFresh, ki ohranja svežino živil celo do 3-krat dlje. V zamrzovalnem predelu tehnologija NoFrost ali LowFrost varuje živila pred nabiranjem ledenih kristalov, čiščenje hladilnika pa je zato enostavno. Tehnologija PerfectFit omogoča, da hladilnik lahko postavite tik ob steno ali pohištvo, natančen elektronski nadzor temperature pa pomaga ustvariti idealne pogoje za shranjevanje živil in optimiziranje energetske učinkovitosti.

V korak s časom

Številne modele je mogoče povezati in upravljati preko svoje mobilne naprave z aplikacijo Home Connect. Nekateri modeli, na primer KAD92HBFP**, imajo v notranjosti tudi kamere, tako, da lahko preko aplikacije Home Connect, od kjerkoli preverite, katera živila še imate v hladilniku. Zato lahko kupite dejansko le tista živila, ki jih dejansko potrebujete. In nenazadnje, všečen dizajn Bosch hladilnikov bo poskrbel za prijeten izgled vaše kuhinje.

Novosti

XXL hladilniki so idealni so za vse, ki želijo hrano kupovati manj pogosto, a v večjih količinah. Vrh ponudbe Bosch XXL hladilnikov predstavlja model KGF56PIDP*, širine 70 cm in globine 80 cm, s sistemom VitaFresh pro, ki ohrani živila sveža do 3-krat dlje. Novi in  doslej največji Bosch XXL Side By Side hladilnik z zamrzovalnim predalom spodaj KGB86AIFP** velikodušne prostornine – 613 l (širina 86 cm, globine 81 cm) in s sistemom svežine VitaFresh plus, je prvi Bosch model z zamrzovalnim predalom spodaj namesto vrat.

Vodilni v segmentu XXL hladilnikov

Da povpraševanje po velikih hladilnikih narašča, kaže tudi interna BSH raziskava. Zato je Bosch prvi na trgu predstavil segment XXL hladilnikov širine 70 cm. Danes hladilniki Bosch XXL v Sloveniji zasedajo vodilno mesto v tem segmentu. 

*   Razred energijske učinkovitosti: D na lestvici energijskih razredov od A do G
** Razred energijske učinkovitosti: F na lestvici energijskih razredov od A do G