NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Pestra izbira dizajnerske osvetlitve

Pestra izbira dizajnerske osvetlitve

Deli

Nova ogledala z osvetlitvijo Geberit Option zagotavljajo dobre osvetlitvene pogoje in optimalno osvetljeno zrcalno podobo. Prav tako so paša za oči in povečajo dizajnerske možnosti v kopalnici. Nova Geberit Option ogledala bodo na voljo od 1. aprila 2023.

Z razširjeno ponudbo kopalniška serija Geberit Option ponuja širok izbor ogledal z osvetlitvijo za različne zahteve in proračune. Na voljo je skupno 40 modelov v različnih velikostih in oblikah ter tudi s funkcijami za večje udobje.

NOVE OBLIKE, BARVE IN VELIKOSTI
Dve novi obliki – ovalna in okrogla – dopolnjujeta obstoječo ponudbo kvadratnih ogledal in resnično odpirata možnosti oblikovanja v kopalnici. Vizualni poudarek: mat črni aluminijasti okvirji na ogledalih Geberit Option Plus Square. Zahvaljujoč dodatnim dimenzijam lahko ogledala z osvetlitvijo namestite tako v velike kot v majhne kopalnice.

TOPLA BELA SVETLOBA ZA DOMAČE VZDUŠJE
Ogledala v seriji Geberit Option so opremljena z energetsko učinkovito LED osvetlitvijo. Topla bela svetloba (3000 Kelvinov) je kot nalašč za opažanje podrobnosti, hkrati pa ustvarja domače vzdušje. Koncept osvetlitve zagotavlja idealno osvetlitev kopalnice, zrcalne podobe in umivalnega prostora.

Ogledala z osvetlitvijo vrhunske serije Geberit Option Plus Square izpolnjujejo najvišje zahteve po udobju za dobro osvetlitev kopalnice in osvetlitev zrcalne podobe brez bleščanja. Ogledala pridejo tudi z dodatnimi funkcijami, kot je funkcija za preprečevanje rosenja, za še boljše počutje v kopalnici.


NOVA REŠITEV ZA PRITRDITEV: ENOSTAVNA IN ZANESLJIVA NAMESTITEV
Novi modeli ogledal ponujajo inovativno rešitev za enostavno pritrditev na steno. Ker redko zvrtamo luknje na steni na popolnoma enaki višini, je poravnava ogledala lahko težavna. Na srečo je Geberitovo stensko držalo nastavljivo po višini do 5 mm. Preprosto obrnite kaveljčke, da se poravnajo, in preverite stanje z vodno tehtnico. To pomeni, da je ogledalo po pritrditvi na steno mogoče enostavno ponovno montirati, kar monterjem ponuja večjo prilagodljivost pri vodoravni poravnavi ogledala brez dodatnih orodij.

Ogledalo visi na stenski pritrditvi, kar ne zagotavlja le varnega prijema, ampak tudi omogoča poravnavo in prileganje ob steno po celotni površini ogledala. Ima tudi dodatno pritrdilno sponko na spodnjem koncu, ki zagotavlja, da se ogledalo trdno in varno prilega steni.

ZNAČILNOSTI SERIJE GEBERIT OPTION

Asortiman Geberit Option zdaj vključuje pet modelov ogledal, ki so zasnovani tako, da dopolnjujejo vse kopalniške serije Geberit:

  • Premium linija Geberit Option Plus Square za maksimalno udobje.
  • Nova linija Geberit Option Round za stranke, ki jim je pomemben dizajn.
  • Nova linija Geberit Option Oval s pravo svobodo oblikovanja.
  • Vsestranska linija Geberit Option Square.
  • Osnovna linija Geberit Option Basic Square za različne velikosti kopalnic.
Za več oblikovalskih možnosti v kopalnici: ogledala z osvetlitvijo Geberit Option so na voljo v številnih velikostih in oblikah.
 
Ogledalo za dva različna videza: ovalno ogledalo z osvetlitvijo Geberit Option Oval deluje tako v pokončnem kot ležečem položaju
in ga je mogoče enostavno znova namestiti.
Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč