NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Pomivajte #LikeABosch

Pomivajte #LikeABosch

Deli

Nova generacija pomivalnih strojev Bosch PerfectDry s številnimi rešitvami za trajnostno življenje.

Več moči, manj porabe – številne rešitve za trajnostno življenje:
Inovativno sušenje PerfectDry z mineralom zeolit.

Pomivalni stroji Bosch PerfectDry z inovativnim sušenjem Zeolith® popolno posušijo posodo, celo plastično. Hkrati prihranijo 20% energije. Pomivalni stroji Bosch PerfectDry uporabljajo naravni mineral zeolit, ki veže vlago iz faze pomivanja posode in jo pretvori v topel zrak. Mineral je enakomerno porazdeljen po pomivalnem stroju in pri tem zaradi 3D kroženja zraka učinkovito in pazljivo suši posodo. Hkrati se za celoten postopek porabi 20 % manj energije*. Tako pomivalni stroji PerfectDry niso le učinkovita, ampak tudi trajnostnaizbira.

Nova generacija predstavlja dve svetovni novosti: Extra Space tretja košara in Extra Clean Zone.

Extra Space tretja košara
Extra Space tretja košara zagotavlja več prostora za manjše kuhinjske potrebščine, kot so skodelice ali pokrovčki športnih bidonov, za katere običajno ni namenskega prostora v pomivalnem stroju. Edinstvena oblika košare v največji meri izkorišča prostor po dolžini in širini, hkrati pa zagotavlja varno odlaganje posode.

Extra Space tretja košara

Extra Clean Zone
Močno umazana posoda potrebuje intenzivno čiščenje, kar zagotovi posebno čistilno območje Extra Clean Zone. Umeščeno je v preoblikovano zgornjo košaro in vključuje tri vrtljive vodne šobe, ki dovajajo trikrat več vode, kar dokazano zagotavlja učinkovitejše čiščenje brez večje porabe detergenta ali povišane temperature pomivanja. Zahvaljujoč območju Extra Clean Zone, bo še tako umazana posoda, kot npr. posoda z zasušeno  hrano, temeljito pomita.

Extra Clean Zone

Home Connect pametni pomivalni stroji

Povezljivi aparati Home Connect odpirajo nova obzorja. Z aplikacijo Home Connect lahko od kjer koli upravljate in nadzorujete svoj pomivalni stroj s tremi novimi priročnimi rešitvami. Z izbiro gumba »Priljubljeno« (Favourite) – boste z enim samim dotikom aktivirali svojo  najpogosteje uporabljeno kombinacijo programov in posebnih funkcij –  to lahko naredite preko pametnih naprav z aplikacijo Home Connect ali pa z izbiro gumba »Favourite« na upravljalni plošči aparata.  S funkcijo Tišina na zahtevo (Silence on demand) lahko vedno, kadar je to potrebno, utišate vaš pomivalni stroj na najnižjo raven hrupa za (do) 30 minut. To funkcijo je mogoče aktivirati pri vseh programih pomivanja. S funkcijo Hitrost na zahtevo (Speed on demand) pa lahko skrajšate čas pomivanja, kadar koli želite, doma ali z doma.

Home ConnectPustite komentar