NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Prihajajo novi televizorji Samsung

Prihajajo novi televizorji Samsung

Deli

Samsung je tudi pri nas prestavil najnovejši televizor Neo QLED 8K model serije QN900D, ki ga odlikuje najvišja ločljivost, najtanjši profil in neverjeten zvok. Jasno gibanje slike in zmogljiv procesor je nekaj, kar te televizorje razlikuje od drugih. Širok zaslon in skoraj nevidni robovi bodo gledalcem, ki bodo to poletje spremljali olimpijske igre, pomagali, da se bodo počutili, kot da so v Parizu na licu mesta.

Pri televizorjih s tehnologijo OLED pa prednjači model serije S95D, ki z uporabo najboljšega te tehnologije daje popoln občutek gledanja in poslušanja kot v kinu. S tem modelom lahko uživate v vseh učinkih serij in filmov, brez spuščanja žaluzij, saj nova tehnologija OLED pomaga zmanjšati bleščanje zunanjih svetlobnih virov.

Samsung je tudi pri nas predstavil najnovejši televizor Neo QLED 8K model serije QN900D, ki ga odlikuje najvišja ločljivost, najtanjši profil in neverjeten zvok. Foto: Samsung

Za ljubitelje klasične in moderne umetnosti gotovo največ pozornosti pritegne edinstven televizor The Frame, naprava, ki v sebi skriva izjemen zaslon v okvirju za slike. S svojim ozkim profilom in prilagodljivim okvirjem se “The Frame” popolnoma prilega vsakemu interierju in postane osrednji del dekoracije, hkrati pa popestri prostor in daje vtis, da ste v najbolj priznanih svetovnih muzejih.

Samsung kot vodilno podjetje v tehnološki industriji pripisuje velik pomen tudi varnosti in zasebnosti uporabnikov. Varnostna rešitev Samsung Knox, ki je integrirana v televizorje za leto 2024, je prejela certifikat Common Criteria (CC) pred lansiranjem teh izdelkov. Certifikat CC je svetovni standard za ocenjevanje varnostne celovitosti IT produktov, priznan v 31 državah sveta.

Za ljubitelje klasične in moderne umetnosti gotovo največ pozornosti pritegne edinstven televizor The Frame, naprava, ki v sebi skriva izjemen zaslon v okvirju za slike. Foto: Samsung

Samsung v preteklem letu dosegel 30,1-odstotni delež na svetovnem trgu televizorjev. To potrjuje prevlado podjetja Samsung Electronics na svetovnem trgu televizorjev in nesporen vodilni položaj na tem področju, ki ga podjetje drži že 18 let zapored.

Oznake: