NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Pripravite šik vrtno zabavo

Pripravite šik vrtno zabavo

Deli

Pomladni dnevi so vedno daljši in vedno toplejši. Za marsikoga to pomeni otvoritev sezone piknikov in žara – za tiste, ki ste ljubitelji dekoriranja pa novih priložnosti za ustvarjanje. Ni treba čakati na posebno priložnost, naj bo čisto navaden dan deležen popestritve.

Vrtna čajanka

Kaj bi lahko bilo bolj čarobno kot popoldanska čajanka v družbi prijateljev in cvetoče narave? Pod drevo postavite prenosno mizo in na veje obesite papirnate lampione. Mizo odenite z lepim prtom, dodajte vazo s cvetjem ter razporedite dobrote na večnadstropna stojala. Ne pozabite na čaj.

Voziček s pijačo

V zadnjih letih je znova postal priljubljen element interjerja, uporabite pa ga lahko tudi na terasi ali zelenici. Takšni zabavi bo dodal efekt glamurja in funkcioniral kot prenosni vrtni bar. Napolnite ga s kozarci za raznovrstne tipe pijač, vedrom za led in podstavki. Dodajte svoja najljubša aromatična zelišča za sveže koktejle in ne pozabite na kakšno svečo za večerno vzdušje.

Okrasite stole s trakovi

Igriv pridih lahko dodate z usklajenimi trakovi, ki jih privežete na naslonjalo stola ali kam drugam. Uskladite jih z barvo namiznega tekstila in izberite različne širine trakov, dopolnite jih lahko tudi s kakšno cvetočo vejico. Zdaj potrebujete samo še lahno sapico.

Dodajte cvetje

Nobena vrtna miza ne bo popolna brez sveže rezanega cvetja. Ne potrebujete ekstravagantnega šopka, le nekaj bilk lahko doda tisto piko na i.

Okrasite hrano z jedilnim cvetjem

Sijajen dodatek sveži hrani in pijači so gotovo drobni cvetovi, naj predstavljajo osrednji del torte ali lebdijo v koktejlih – dodate jih lahko tudi solatam. Seveda pa je potrebno paziti, da uporabite zgolj užitne cvetlice.

Ne pozabite na igre

Zelenica nudi drugačno vzdušje in širši nabor družabnih iger kot notranjost. Za naš predlog potrebujete nekaj steklenic in obročkov, ki jih prej lahko pobarvate in okrasite s trakovi za bolj šik izgled. Pravila oblikujte po svojih željah.

Pomislite na najmlajše

Ko je na zabavi vsa družina, je pomembno, da se zabavajo tudi malčki. Razmislite o oblikovanju skrivnega prostora posebej zanje. Za sproščen, igriv videz se poslužite živahnih boho elementov: preproge z vzorci, malo pohištvo iz ratana, sedalna blazina ali puf… Naj bodo iz vodoodpornih materialov, ki jih je enostavno očistiti.  

Fotografije: Pinterest

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč