NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Pustite Gorenju, da vas z mehkobo dišečega perila popelje v miren spanec

Pustite Gorenju, da vas z mehkobo dišečega perila popelje v miren spanec

Deli

Tako med strokovnjaki kot tudi med laično javnostjo je vedno bolj utrjeno prepričanje, da je spanje nujno za ohranjanje vitalnosti in zdravja. In kaj je lepšega, kot mirno potoniti v globok spanec v čisti, topli postelji, zaviti v odejo, v prijetnem zavetju svojega doma in najbližjih. Žal pa nas številne obveznosti, vsakodnevna gospodinjska opravila, hitri življenjski slog, preobčutljivost na pršice ali druge alergene pri tem pogosto ovirajo.

Da ima kvaliteten spanec odločilen pomen za kakovostno življenje posameznika, se zavedajo tudi v Gorenju, zato vam ob nakupu izbranih pralnih in sušilnih strojev WaveActive, zasnovanih za učinkovito, preprosto in okolju prijazno nego perila podarijo kakovostno, toplo, vendar lahko in zračno prešito odejo Medico Lux Odeje Škofja Loka, primerno za astmatike in alergike. Izbrani pralni in sušilni stroji Gorenje WaveActive ustrežejo vašim željam, pa čeprav so te, še tako zahtevne. Številni programi, pri razvoju katerih so v razvojnem oddelku Gorenja, mislili na končnega uporabnika in njegove potrebe, vam bodo prihranili dragoceni čas pri hišnih opravilih in to ne da bi vplivali na učinkovitost pranja in sušenja, ravno nasprotno. Marsikatera funkcija pralnih in sušilnih strojev WaveActive, kljub prihranku časa slovi po svoji izjemni učinkovitosti. Tako na primer funkcija IonWash 59′ navduši vse ljubitelje prostega časa, saj kratek program z naravnim postopkom ionizacije učinkoviteje odstrani nečistoče brez visokih temperatur ali dodatnih kemikalij ter zagotavlja hitro in nežno odstranitev 30 % več madežev tudi pri 3⁄4 polnitvi. Program pranja s paro zagotovlja manj bakterij in alergenov, z njim prihranite pri količini mehčalca za perilo, poleg tega pa vam občutno prihrani čas pri likanju, obešanju in sušenju perila. Za vse, ki se ne morejo odločiti, kateri program bi bil najbolj primeren za pranje, je tu funkcija AutoWash, s katero bo program samodejno izbral najboljši program pranja in oblačila bodo brezhibno čista, ne glede na njihov material.

Proces pranja perila se zaključi, ko je perilo oprano in posušeno in sušilni stroji WaveActive iz Gorenja predstavljajo odlično skladnost z vašimi potrebami. Z zrakom, polim negativno nabitih ionov bodo posušili perilo na način, da znatno zmanjšajo zmečkanost vaših oblačil in ustvarijo okolje brez večine alergenov, ostankov dima, cvetnega prahu in elektrostatičnega naboja, ki nastaja med postopkom sušenja. Zaradi tega vaša oblačila dišijo po svežem in jih je veliko lažje likati. Vse, ki si želijo le osvežitve perila, bo navdušil s programom SteamRefres, s katerim iz oblačil odstranimo vonjave in večino gub ter poskrbimo za osvežitev oddej in zimskih jaken ter poskrbimo, da so tudi največji kosi perila enakomerno posušeni in manj zmečkani.

Prepustite se funkcijam izbranih pralnih in sušilnih strojev WaveActive iz Gorenja ter si v najkrajšem možnem času zagotovite učinkovito oprano in posušeno perilo ter svoj prosti čas namenite aktivnostim po vašem izboru.
Več informacij na www.gorenje.si