NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Športne naprave, ki navdihujejo

Športne naprave, ki navdihujejo

Deli

Približno 30% Evropejcev se redno posveča športnim aktivnostim. Zadnja leta je še posebej v porastu število obiskovalcev vadbenih centrov, kar je močno okrnila epidemija z zaprtji tovrstnih ustanov. Marca 2020 je v samo nekaj dneh Google beležil 500% rast iskanja vadb v zavetju lastnega doma. Zato ne preseneča, da se tudi med športnimi pripomočki najdejo omembe vredni dizajnerski kosi.

Poljski oblikovalski studio PENT. je lansko leto izdal svojo ikonično kolekcijo opreme za fitnes. Odlikujejo jo antibakterijski materiali, kot so oljen les, usnje in jeklo. Prisegajo na preproste oblike in krivine združene v elegantnih proporcih.

Veslaški pripomoček podjetja NORhD je edini kos športne opreme, ki je na ogled v londonskem Design muzeju. Osnoval ga je John Duke leta 1988, z dizajnom pa posnema dinamiko po vodi premikajočega se čolna. Leta 2008 je izdelek prejel prestižno nagrado Plus X v kategoriji šport in življenjski slog.

WaterRower Rowing Machines - Water Resistance Perfection
Vir: https://www.nohrd.com/

Arhitekt Antonio Citterio in produktni oblikovalec Toan Nguyen sta združila moči za napravo, imenovano Kinesis Personal Heritage. Uporabnika vrne k osnovam človeškega gibanja in spodbuja k ponovnemu odkrivanju štirih prvin fizične pripravljenosti: vzdržljivosti, ravnotežja, moči in fleksibilnosti.

Vir:https://www.architonic.com/
Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč