NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Starodavni ambienti mehiškega Hiltona

Starodavni ambienti mehiškega Hiltona

Deli

Conrad Tulum Riviera Maya se je odprla za goste z inovativno ponudbo tropskega gozda in mestnih znamenitosti. Ogromno letovišče s 349 sobami se nahaja 8 milj severno od mesta Tulum in predstavlja umirjeno, z naravo obdano zatočišče v mehiški rivieri.

Močan oblikovni pečat je na objektu pustila lokalna arhitektura, za pristen, organski videz pa so uporabljeni naravni materiali, kot so kamen, kovina in les. Vsaka soba se ponaša z zastekljeno steno, skozi katero lahko obiskovalci opazujejo živahne tropske barve in ocean.

V letovišču se nahajajo še velnes center, restavracije in številni bazeni. Za prireditve je namenjenih 55 tisoč kvadratnih metrov notranjega in zunanjega prostora s teraso.

Pri izvedbi hotela so sodelovali tudi lokalni obrtniki, ki so starodavno znanje vnesli v sodoben ambient. Glavna inspiracija je narava s svojim bogastvom in organskimi oblikami, zato je bil eden od arhitekturnih ciljev ustvariti občutek povezanosti interjerja z zunanjostjo. V duhu zgodovinskega koncepta hotelska ponudba vključuje celo šamana, ki je obiskovalcem na voljo z duhovnimi obredi.

Fotografije: Victor Elias

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč