NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Streha in fasada v popolnem sožitju

Streha in fasada v popolnem sožitju

Deli

Funkcionalna in estetska gradnja z izdelki Swisspearl

Pri gradnji ali prenovi hiše ni dovolj le natančno domišljena zasnova projekta, temveč tudi občutek za oblikovanje in lepoto ter izbira materialov, ki zagotavljajo dolgoročno kakovostno bivanje. Hiša, opremljena z vlaknocementnimi izdelki za streho, fasado in vrt, zagotavlja porabniku varno zaščito pred vremenskimi in drugimi vplivi, ugodno bivalno klimo ter ureditev videza stavbe in okolice za dolgo obdobje brez nepotrebnih vzdrževalnih stroškov.

Genialen gradbeni material s tradicijo
Vlaknocement je zdravju in okolju neškodljiv material, ki se v gradbeništvu uporablja že dolga desetletja. Sestavljajo ga cement, voda, zrak, polnila ter armirna polivinil alkoholna in procesna celulozna vlakna. Izdelki iz vlaknocementa imajo kup dobrih lastnosti, ki pri gradnji ali obnovi štejejo zelo veliko. Omenimo samo paropropustnost, zmrzlinsko in korozijsko odpornost ter negorljivost. Poleg tega je vlaknocement obstojen tudi v ekstremnih vremenskih razmerah.

Enoviti stavbni ovoj
Valovite ali ravne velikoformatne plošče odpirajo širok manevrski prostor za gradnjo streh in fasad. Različni izdelki, formati, oblike in barve se med seboj odlično kombinirajo in dopuščajo možnost oblikovanja edinstvenih stavbnih rešitev, ki so odraz arhitektovih ustvarjanj ali porabnikovih želja in potreb.

Iznajdljiva fasada iz vlaknocementa. Popolna zaščita in čista estetika ter svoboda oblikovanja brez meja.
Fasada je končni element vsake stavbe. Prvi, trajen vtis. Gre za odraz arhitekturne ustvarjalnosti in manevrski prostor, na voljo za prepoznavnost in diferenciacijo. Poleg tega fasada služi kot zaščitni ovoj. Njena dolga življenjska doba zagotavlja trajno udobje. Fasade Swisspearl® združujejo brezmejno raznolikost zasnove in dolgotrajne funkcionalne zanesljivosti, pri najvišjih življenjskih standardih.

Eternit Slovenija je podjetje iz Anhovega, ki proizvaja in trži visoko kakovostne vlaknocementne izdelke Swisspearl. Ponudba obsega, vsem dobro poznane valovite plošče Valovitka, ravne kritine, fasadne plošče ter izdelke za urejanje vrta in okolice.

Eternit Slovenija d.o.o., Anhovo 9, 5210 Deskle, tel.: (0)5 392 16 15, info@eternit.si

Že več kot pol stoletja je material vlaknocement čarobna atrakcija za oblikovalce po vsej Evropi. Brezmejne možnosti oblikovanja in vrhunske lastnosti vlaknocementnega materiala so navdih za svežo, kreativno zasnovo kot tudi funkcionalno usmerjeno uporabo vlaknocementnih izdelkov. Spekter izdelkov je zelo širok in sega od popolno oblikovanega pohištva in dodatkov za vrt, do edinstvene zasnove unikatnih izdelkov za opremljanje notranjosti bivalnih prostorov.