NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Studio Interiore: Razkošje materialov in tekstur

Studio Interiore: Razkošje materialov in tekstur

Deli

Snovanje prestižnega doma zahteva veliko mero natančnosti in tehten razmislek o vsaki podrobnosti, saj se navadno ponaša z večjo kvadraturo, kar je hkrati svojevrsten izziv. Hiša, ki sije v vsej svoji veličini z bogato notranjo opremo, so gotovo sanje marsikoga.

Novozgrajene dvojčke v Kranju je opremljal Studio Interiore, navdušili pa so predvsem kupce z željo po razkošnem bivanju. Miren predel le streljaj od mestnega vrveža je popolna lokacija za ljubitelje mestnega jedra, ki imajo radi tudi nekaj zasebnosti. Stanovanjske enote se ponašajo s tremi etažami in odprto tlorisno zasnovo, ki so jo v začetni fazi projektanti lahko prilagajali življenjskemu slogu naročnikov.

Celostna podoba interjerja sestoji iz drobnih in večjih podrobnosti, kot so barva sten, izbira posameznih kosov pohištva, dekoracij, vzorcev v hišnem tekstilu … Preprosto barvno paleto je arhitektka nadgradila s premišljeno izbranim tekstilom za oblazinjene kose, ki se brezhibno skladajo s preprogami in zavesami. Tako je ustvarila prefinjen ambient, ki navdušuje z eleganco, toplino in udobjem – z vsem, kar je potrebno za estetsko dovršen prostor z značilnostmi domačnosti.

Kopalnico opredeljuje monokromatska lestvica v sivih in belih barvnih odtenkih, ki so dopolnjeni z lesnim dekorjem. S takšno izbiro barv in materialov je nastal sodoben, minimalističen prostor unikatnega značaja.

Inovativna rešitev etažne višine v otroški sobi ponuja več kotičkov za različne dejavnosti. Odlično se prilega otrokovemu svetu in ponuja vse, kar mali nadobudneži potrebujejo za udobno in ustvarjalno bivanje.

  • Ime projekta: Ko se eleganca in udobje prepleteta v sodoben interjer
  • Interjer: Studio Interiore
  • 3d vizualizacija: Vividforge
  • Površina: 200 m²
  • Leto izvedbe: 2020
  • Lokacija: Kranj
Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč