NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Trajnostni življenjski slog s hišnimi aparati Bosch

Trajnostni življenjski slog s hišnimi aparati Bosch

Deli

Bosch na IFA 2020  – na vodilnem mednarodnem sejmu zabavne elektronike in bele tehnike, ki je potekal v začetku septembra 2020 v Berlinu se je blagovna znamka Bosch predstavila s ključnimi fokusi: večja zmogljivost, večja kakovost življenja, varčno ravnanje z viri ter si zastavila cilje: utrditi zaupanje kupcev, dosledno podpirati in razbremeniti gospodinjstva.

Pandemija vodi do velikih sprememb. Veča se negotovost, povečuje se potreba po varnosti in zaščiti. Ljudje več razmišljajo o svojem domu, svojih vrednotah, zdravju. Večina potrošnikov v teh časih še bolj zaupa blagovnim znamkam, ki so se v preteklosti izkazale za zanesljive in koristne. Letošnji poudarki blagovne znamke Bosch so usmerjeni k zagotavljanju višje kakovosti življenja in zavestnemu ter trajnostnemu življenjskemu slogu. Tudi letos je bila blagovna znamka Bosch, kot vodilna evropska blagovna znamka gospodinjskih aparatov, v Nemčiji že četrtič , v Sloveniji pa drugič zaporedoma razglašena za »najbolj zaupanja vredno blagovno znamko« v kategoriji gospodinjskih aparatov – ter prejela naziv Trusted Brand 2020.

Več moči, manj porabe: nova generacija pomivalnih strojev Bosch PerfectDry
Nova generacija pomivalnih strojev Bosch PerfectDry nudi še več zmogljivosti ob  manjši porabi energije. K temu prispevata tudi dve svetovni novosti: tretja košara Extra Space, ki ustvari približno 25 odstotkov več prostora za manjše kose posode, ter Extra Clean Zone za temeljito in varčno čiščenje brez povišane temperature. Pri tem tehnologija za učinkovito sušenje PerfectDry, ki temelji na uporabi minerala zeolit, poskrbi za popolno suho posodo, celo plastično. Tako lahko po zaključku pomivanja posodo takoj pospravite v omaro, saj je popolnoma suha, vam pa ostane nekaj več časa za prijetne stvari. 

Aparati BSH Home Connect: še boljša izkušnja po meri posameznika. Udobje in kakovost življenja si lahko precej  izboljšamo s sodobnimi rešitvami, ki jih nudijo aparati Bosch Home Connect. Bolj ko nas aparat pozna ter upošteva naše osebne navade in potrebe, bolje nas bo podpiral. Zato digitalna tehnologija Home Connect nudi uporabnikom nove, razširjene možnosti osebnih prilagoditev, ki uporabnikom omogočajo, da svoje pametne naprave še bolje prilagodijo individualnim navadam.

XXL hladilniki Bosch za XXL svežino
Dobrega počutja ni brez zdrave, raznolike prehrane. Ker vse več gospodinjstev želi obilo prostora za ohranjanje svežine živil, Bosch nenehno širi ponudbo varčnih XXL hladilnikov z odličnimi sistemi svežine. Ena izmed letošnjih novosti je tudi model s spodnjim zamrzovalnim predalom.

 Poleg veliko prostora je udobna tudi ergonomija. Mimogrede, največji Bosch hladilnik z zamrzovalnikom navdušuje s širino 86 cm, globino 81 cm in prostornino 619 litrov ter sistemom svežine VitaFresh plus. V zadnjem času, pa postajajo tudi v Evropi vse bolj popularni prostorsko velikodušni modeli Bosch Side-by-Side, ki so zelo priljubljeni v ZDA.  Zahvaljujoč velikim XXL hladilnikom z zamrzovalnikom Bosch, ki nudijo veliko prostora za dolgotrajno svežino, se potrošniki lahko odločajo za večje in zato manj pogoste nakupe.

Pranje in sušenje v enem ciklu: novi Bosch pralno-sušilni stroji Serije 6 in 4 zagotovijo higiensko čista oblačila, ki so takoj pripravljena za nošenje.
Novi Bosch pralno-sušilni stroj Serije 6 opere in posuši do 6 kg perila v enem ciklu, in to brez prelaganja ali preklapljanja. Hkrati posebni program HygieneCare zagotavi  higiensko čistočo skoraj vseh vrst tekstila. Ta program predhodno obdela perilo z zrakom segretim na do 65°C ter tako učinkovito uniči mikrobe in baketerije. Nato perilo le še operemo pri temperaturi, ki ustreza vrsti tkanine. Posledično HygieneCare doseže visoko stopnjo higiene tudi za tkanine, ki jih ni mogoče prati pri visokih temperaturah. Nekateri modeli imajo tudi program AllergyPlus, ki iz oblačil temeljito odstrani alergene, kot so cvetni prah ali ostanke detergenta, kar bo posebej razveseliko alergike in ljudi z občutljivo kožo.  S takšnimi rešitvami Bosch priseva k boljšemu zdravju.

Glede na različne potrebe gospodinjstev nudi Bosch širok izbor pralnih, sušilnih ter pralno-sušilnih strojev nove generacije – naj bodo to pralni stroji z avtomatskim doziranjem i-DOS druge generacije, z avtomatskimi programi, ali pa preko pametnih tehnologij povezana pralni in sušilni stroj, ki z medsebojno izmenjavo podatkov zagotovita popolen rezultat ter sušilni stroji, kjer morate nadležne vlaknine, ki nastanejo pri sušenju perila odstraniti le še nekajkrat na leto.

Najboljše iz obeh svetov: nove Bosch kuhalne plošče z vgrajenimi napami
Estetika in dizajn sta vse pomembnejša tudi v kuhinji. Tako bi npr. nape morale bodisi izstopati, bodisi se popolnoma zliti s kuhinjo. Ali pa oboje.

Na sejmu IFA je Bosch predstavil novo generacijo kuhalnih plošč z vgrajeno nap, katere združujejo najboljše iz obeh svetov: zagotovilo za doseganje popolnih rezultatov kuhinja in cvrtja zahvaljujoč sodobni indukcijski in napredni senzorski tehnologiji ter vedno svež zrak v kuhinji zahvaljujoč integrirani napi, katere senzor kakovosti zraka PerfectAir zazna moč pare in temu ustrezno samodejno prilagodi učinkovitost delovanja.

 Pri blagovni znamki NEFF je BSH na letošnjem sejmu predstavil novost – indukcijsko kuhalno ploščo z vgrajeno stekleno napo, ki se preprosto potopi v delovno ploščo, kadar je ne uporabljate. Le ta združuje ikoničen dizajn in povsem gladko integracijo v delovno površino.  Hkrati je visoko učinkovita.


Majhen a mogočen: novi Bosch kuhinjski robot MUM Serije 2

Na letošnjem sejmu IFA je Bosch predstavil svetovno novost – še manjšo različico uveljavljenega kuhinjskega robota MUM5: novi kuhinjski robotMUM Serije 2. Novega vstopnega modela kompaktne velikosti, se bodo  razveselili predvsem mlajši kuharji – npr. študentje ali pa tisti z najmanjšimi kuhinjami. Aparat se ponaša z minimalističnim dizajnom in bo na voljo v različnih elegantnih barvah. Za pomoč pri kuhanju in peki je na voljo veliko dodatnega pribora, ki ga lahko pomivate v pomivalnem stroju: razne metlice (za mešanje, za smetano, kljuka za gnetenje), mešalnik, ožemalnik agrumov, pretočni sekljalnik idr. Ko aparat ni v uporabi, ga lahko zaradi manjše velikosti povsem enostavno pospravite v omarico ali na polico. Njegova kompaktna oblika pa nikakor ne vpliva na funkcionalnost. Zmogljiv do 900-vatni motor in široka paleta pribora omogočajo hitro in enostavno izvedbo vseh opravil. V priloženi 3,8-litrski posodi lahko pripravite do 2,4 kg testa za pecivo ali do 1,7 kg kvašenega testa.

Pustite komentar